LubriSyn HA plus

Toimitus 1-3 vrk

127,80


Ensiluokkainen hyaluronihappo-kaava MSM:llä

Huom! Odotamme täydennystä saapuvaksi mahdollisimman pian. Covid-19 vaikuttaa valitettavasti toimituksiin. Pahoittelemme poikkeuksellista tilannetta.

Patentoitu nivelvalmiste USA:sta! Vasteaika jopa 7-14 vrk. Saanut etikettiinsä eläinlääkäreiden suositusleiman. LubriSyn on aivan erilainen suurimolekyylinen mukopolysakkaridi eli glykosaminoglykaani hyaluronivalmiste. Se imee itseensä vettä ja sillä on täkeä merkitys sellaisten kudosten osien ravinteiden kuljetukselle, joissa ei ole verisuonia mm. side- ja hermokudoksissa. Hyaluronihappo on tärkeä osa rustokudosta ja sitä on paljon nivelnesteessä ja rustokudoksessa. LubriSyn on "High-Molecular-Mass" valmiste, jonka on todettu imeytyvän poikkeuksellisen hyvin verrattuna muihin HA valmisteisiin.

Sopii kaiken ikäisille ja aktiivisuustasoille hevosille. LubriSyn HA plus tarjoaa korkeatasoisenyhdistelmän hyaluronihappoa ja MSM:ää. Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään terveitä liitoksia tukemalla nivelten voiteluaineen normaalia ja optimaalista tasoa. MSM tukee tervettä tulehdusvasetta ja auttaa suojaamaan nivelkudoksia liikunnan ja stressin vahingollisilta vaikutuksilta. Yhdessä hyaluronihappo ja MSM auttavat pitämään hevosesi nivelet terveinä.

100% luonnollinen

Annosteluohje

Käyttöohje: Suositellaan annosteltavaksi ruiskulla suoraan tyhjään suuhun (optimaalinen imeytyminen), sopii myös annosteltavaksi ruokaan sekotettuna.

Aloitus: tuplaa annos ensimmäisen 10 päivän ajaksi.
Annostus on hyvä tuplata myös seuraavissa tapauksissa: suurikokoiset rodut, vanhat eläimet ja kilpailuja edeltävänä aikana.

Ylläpito aikuiset hevoset / päivä: 15 ml / 544 kg
Nuoret hevoset / päivä: 10 ml / 544 kg

Lemmikit: Sopii käytettäväksi myäs koirille ja kissoille, kts annostusohje painon mukaan pakkauksesta

Ainesosat

Tuoteanalyysi / Aktiiviset aineet:

Metyylisulfonyylimetaania / tl (5ml) = 50mg, Natriumhyaluronaatti / tl (5ml) = 25mg
Metyylisulfonyylimetaania / oz (30ml) = 300mg, Natriumhyaluronaatti / oz (30ml) = 150mg

Passiiviset ainesosat: vesi, glyseriini, ksantaanikumi, sitruunahappo, kalsiumsorbaatti

Säilyvyys
Sulje kansi huolellisesti käytön jälkeen. Säilytyslämpötila 4-32 C astetta. Parasta ennen, kts pakkaus.
Huomioitavaa: 

Pakkaus:

946 ml, 63 15 ml annosta

Selaa myös nämä tuoteryhmät: LubriSynHA, Jalat, Selaa tuotteita, Lemmikeille