Animalife®

Animalife®
 

animalife_elaeimetLoved_homepage_banner

Sovellus

Animalifen sitoutuminen tieteelliseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen on vahvistanut tuoteperheen asemaa innovaatioiden markkinajohtajana. Maailmanluokan tutkijat hyödyntävät huipputeknologiaa tuotteiden muotoiluun ja uusimpien globaalien edistysaskelten ja innovaatioiden avulla Animalife tarjoaa vain parhaimpia luonnollisia lisäravinteita. Vetro® Collection tuotesarjan tuotteet eivät ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin.

Animalife on luonnollinen valinta hevosesi iästä tai elämäntavasta riippumatta.

Animalife on sitoutunut edistyksellisen SOBF™:n teknologian hyödyntämiseen kehityksessä hevosten terveyden, hyvinvoinnin ja suoritusten auttamiseksi, käyttäen 100%:n luonnollisia ainesosia.

"Olemme rakentaneet luottamuksen tuotteisiimme vankkarakenteisen tieteen, tehokkuuden ja huomattavan laadun kautta, hankkien tiettyjä yksinoikeudellisia sekoituksia, jotka tukevat elimistön luonnollisia prosesseja ravitsemuksellisesti. Animalifen tuotteet toimivat yhdessä elimistön kanssa auttaen ylläpitämään terveyttä ja vireyttä. Tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Animalifen tuotteita käyttävät ja suosittelevat Iso-Britannian johtavat eläinlääkärit, kilparatsastajat sekä huippuvalmentajat.

Me tarjoamme erittäin pitkälle kehitettyjä terveysvaikutteisia tuotteita hevosen terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä silmällä pitäen. Erityisesti vaativan tason urheiluhevosten tarpeet on huomioitu tarkoin tuotekehityksessämme, mutta myös ikääntyvien hevosten elämänlaatua ja sen ylläpitämistä on korostettu.

Animalife työskentelee tutkimuksen edelläkävijöiden kanssa kaikkialla maailmassa. Omistautumisemme tutkimus- ja kehitystoiminnalle on vahvistanut asemaamme markkinajohtajana. Kun suoritus ratkaisee, voitte luottaa Animalife tuotteisiin."

ANIMALIFE CLEANSPORT OHJELMA (ANTIDOPING)

Olemme kehittäneet Animalifessa CleanSport+ -ohjelman yhdistämään UFAS-, FEMAS-, BETA NOPS -eläinrehujen vakuutusjärjestelmien avainelementit ja inspiraation ihmisille suunnatusta urheilusta antamaan todellista sisältöä. lisätäksemme lisärehujemme tuotevarmistuksen tehokkuutta ja vähentääksemme kiellettyjen aineiden riskiä urheilussamme.

Osana CleanSport+ -ohjelmaamme kaikki valmiit tuotteet testataan sertifioiduissa riippumattomissa laboratorioissa ja kaikki ainesosamme ovat 100 % jäljitettävissä raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen, ja ne on hankittu yksinomaan virallisesti sertifioiduilta toimittajilta. Animalifen tuotteet valmistetaan lisensoiduissa tiloissa tiukasti valvotuissa tuotantomenetelmissä, jotka auditoidaan säännöllisesti EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädännön noudattamiseksi ja ylittämiseksi. Tämä varmistaa jatkuvasti turvallisen tuotteen ja täyden jäljitettävyyden. Tuotteemme myydään korkealaatuisissa pakkauksissa ristikontaminaation riskin vähentämiseksi.

CleanSport -logo takaa, että luonnollisesti esiintyvien kiellettyjen aineiden (NOPS) esiintymisen testaamisen lisäksi on suoritettu myös HSPS-testit, jotka lisäävät mielenrauhaa. Nämä ovat tärkeitä FEI Clean Sportin tukemiseksi ja varmistavat, että voit luottaa tuotteisiimme.

Sovellus

Animalife on kaikkea tätä

  • Tietteellisesti testattu    
  • Eläinlääkärien hyväksymä
  • 100% luonnontuote
  • Ei kiellettyjä aineita
  • Nopeasti vaikuttava ja tehokas
  • Ei sivuvaikutuksia
  • Hellä vatsalle
  • Kehitetty käyttämällä vallankumouksellista SOBF® teknologiaa

Lue tuotesuosituksia Englanniksi täältä

Sovellus

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Vetrocalm® tuubi

Happishotti

Hinnat alkaen 13,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrofen® Intense Instant tuubit

Kehon pienten tulehdustilojen lievitykseen

38,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrofen® Equine Intense

Kehon pieniin tulehdustiloihin

95,00
Toimitus 1-3 vrk

Uusi Vetrocalm® täyttöpullo

Rento ja rauhallinen hevonen

55,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrogut Balancer Pro 630g

Tukee hevosen suoliston mikrobiomin toimintaa

50,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetroflex® Pet

Edistää tärkeän kollageenin tuotantoa

25,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetroflex® Equine

Tärkeää bioidenttistä kollageenia

110,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrogard® Intense

135,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrofen® pet

Ainutlaatuinen jauhe kehon pienten tulehdustilojen lievitykseen

50,00
Odotamme uutta erää saapuvaksi. Huomioithan toistaiseksi pidemmän toimitusajan.

Uusi Vetrohoof 450g

Eläinlääketieteellinen vahvuus D-Biotiinia

60,00
Toimitus 1-3 vrk

Uusi Vetromuscle 1500g

Tehokas täydennysrehu lihaksille ja faskioille

80,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrocalm® Healthy

Stressiin ja ahdistukseen päivittäin

Hinnat alkaen 38,00
Toimitus 1-3 vrk

Vetrogut Soothe & Settle (Acid Fix)

Täydellinen PH tasapaino

55,00
Toimitus 1-3 vrk

VetroGut paketti

Animalifen Vetrogut paketti suolistolle

90,00
ALE 105,00 €
Säästät 14 %
Toimitus 1-3 vrk

Powered by Powered by