040 350 7060  
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi
WhatsApp

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Toimitusehdot

Voimassa 07.04.2015 alkaen

IHonline

International Hacienda Oy (y-tunnus 0972492-9) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla tilaus postiennakolla noudon yhteydessä Postiin tai Klarna -rahoituksen kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupasta tilaamasi tuotteet maksetaan postiennakolla noudon yhteydessä tai Klarna -rahoituksen kautta. Lähetysmaksun suuruus on 8 € (max 20kg.) / lähetys ja 0 €, kun lähetyksen summa ylittää 250 € (max 20kg.) Rehuille ja muille suurille erille sovitaan rahtihinta erikseen, näissä tapauksissa olemme suoraan yhteydessä asiakkaaseen.

Maksutavat

Postiennakko / Klarna
Tuotteet maksetaan Postiin noudon yhteydessä tai vaihtoehtoisesti Klarna -rahoituksen kautta.

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:
Posti Group Oyj, Klarna Oy

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja postin lähetystunnus.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut ovat 8 € (max 20kg.) / lähetys ja 0 €, kun lähetyksen summa ylittää 250 € (max 20kg.). Rehuille ja muille suurille erille sovitaan rahtihinta erikseen, näissä tapauksissa olemme suoraan yhteydessä asiakkaaseen. Kirjattuja lähetyksiä voit seurata lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Tilaamasi tuotteet pyritään lähettämään aina viimeistään seuraavan arkipäivän lähtevässä postissa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupassa sekä henkilökohtaisesti asiakkaalle.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Alennetuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan (14 vrk) jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen info@inthacienda.fi
Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

HUOMIOTHAN, että 13.6.2014 voimaantulleen uuden kuluttajansuojalain mukaisesti tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin asiakaspalautus. Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauken sen jälkeen kun se on lähetetty, tulee lähetys noutaa postista ja palauttaa se takaisin omakustanteisesti tai tilaus tulee perua ennen sen lähettämistä. Yrityksellemme aiheutuu ylimääräisiä kuluja toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta. Veloitamme noutamatta jätetyistä ja verkkokaupalle takaisin palautuvista lähetyksistä 20 euroa, joka peritään jälkikäteen asiakkaalta. Noutamatta jätetyn tilauksen uudelleen toimituksesta veloitetaan erikseen uusi postimaksu.

Palautusosoite:
International Hacienda Oy
Uus-Nopontie 194
05620 Hyvinkää

Yhteystiedot:
info@inthacienda.fi
040 350 7060

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.