Ravintoaineiden yhteenveto

Hyvä olo näkyy kauas.

SUCCEED® on ruoansulatuksen kuntoutusohjelma, joka edistää ruoansulatuskanavan terveyttä, jopa aktiivisen harjoittelun aikana. Tämä tuote on ainutlaatuinen ravintolisä. Se on ensisijaisesti suunniteltu ravi-, ratsastus- ja urheiluhevosille, mutta toimii tehokkaasti myös kaikilla muilla ryhmillä kuten siitos-, näyttely ja seurahevosilla. SUCCEED® sopii myös varsoille.

Kun hevoset syövät vain kaksi tai kolme kertaa päivässä, sylkeä erittyy paljon vähemmän puskuroimaan vatsahappoja (suola-, sappi- ja pepsiinihapot), jotka voivat olla pH arvoltaan jopa 1,5. Modernit ja jalostetut rehut pahentavat ongelmaa, sillä ne sisältävät erittäin vähän pureskelua vaativia ravintokuituja vähentäen näin ollen ratkaisevasti syljeneritystä.

Nykypäivän hevosen, varsinkin urheiluhevosen, elämä on kaukana ihanteellisesta ja niiden ruoansulatusjärjestelmä kohtaa päivittäisiä haasteita valmennuksen, kuljetuksen ja kilpailun aikana. SUCCEED® sisältää perinteisiä ravinteita, jotka tukevat ruoansulatuskanavan normaalia tervettä toimintaa jopa aktiivisen harjoittelun ja kilpailun aikana.

Annosteluohje

Annetaan ruokinnan yhteydessä yksi tuubi kahdesti päivässä ensimmäisen viikon ajan ja tämän jälkeen kerran päivässä.

Ravintoainekoostumus

Oraalipasta   Aineosat
Raakaproteiini (Min) 8,32% Kaura Öljy
L-Treoniini (Min) 1,75% Kaurajauho
L-Arginiini (Min) 1,40% Auringonkukkaöljy
Raakarasvapitoisuus (Min) 44,72% Kuivahiiva ja Guarkumi
Raakakuitu (Max) 3,28% L-Teoniini ja L-Arginiini