040 350 7060  
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi
WhatsApp

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €
Katso myös 

Vetrogard® Intense

Ainutlaatuinen patentoitu seos vatsan hyvinvointiin
Hinta115,00 €

Vetrofen® Equine

Nopea vaikutus, kivun lievittäjä
Hinta95,00 €

Vetrocalm Intense INSTANT

Rento ja rauhallinen hevonen NOPEASTI
Hinta20,00 €

Vetrofen Intense 3.5g pussit

Liikkumisen mukavuutta nopeasti
Hinta5,00 €

Vetrolytes PLUS BCAA

Seuraavan sukupolven suorituselektrolyytti
Hinta3,90 €

Vetroflex® Equine

Hinta110,00 €

Tärkeää kollageenia

Vetroflex® uudistaa ja suojelee rustoa ja nivelnesteitä vaurioilta ja samalla edistää ruston soluja tuottamaan enemmän kollageenia ja proteoglykaania. Vetroflex®:llä on sama aminohappokoostumus kuten kollageenilla. ja se välittää aminohappoja, kuten glysiinia ja proliininia, jotka ovat erityisen tärkeitä kollageenin tuotannolle ja näin tarjoaa luonnollisen, sivuvaikutuksista vapaan, pitkäaikaisen suojan ikääntymisestä ja liikunnasta aiheutuvaan kulumiseen.

Vetroflex® on oma peptidisekoitus hydrolysoitua kollageenia. Kollageeni on yleisin kehon proteiini ja muodostaa rakenteellisen matriisin nivelille, luille, jänteille ja sidekudokselle ja on siten keskeinen osa terveydessä ja liikkuvuudessa. Vetroflex® on tieteellisesti kehitetty optimaalinen yhdistelmä aminohappoja, jotka matkivat ruston rakenneosia ja edistävät kollageenin tuotantoa kondrosynteettisissä soluväliaineessa.

Vetroflex® uudistaa ja suojelee rustoa ja nivelnesteitä vaurioilta ja samalla edistää ruston soluja tuottamaan enemmän kollageenia ja proteoglykaania. Vetroflex®:llä on sama aminohappokoostumus kuten kollageenilla, ja se välittää aminohappoja, kuten glysiinia ja proliininia, jotka ovat erityisen tärkeitä kollageenin tuotannolle ja näin tarjoaa luonnollisen, sivuvaikutuksista vapaan, pitkäaikaisen suojan ikääntymisestä ja liikunnasta aiheutuvaan kulumiseen.

100% luonnollinen ja turvallinen käyttää. Eikä aiheuta sivuvaikutuksia.Voidaan käyttää pitemmänkin aikajakson aikana.

Parhaan mahdollisen tuloksen saamiseksi, suosittelemme, että käytät Vetroflexiä yhdessä Vetrofen Intensen kanssa.

Tuote on valmistettu GRAS (Generally Recognised As Safe) standardien mukaan, jossa on tiukat säädökset, jotka vaativat tieteellisesti osoitettua turvallisuutta.

Vetroflex Original on kohdennettu lisäosa, joka sisältää täysin luonnollisen patentoidun peptidiseoksen hydrolysoidusta kollageenista tukemaan vahvoja, joustavia ja terveitä niveliä ja luita. Vetroflex Original on muotoiltu tieteellisesti hevosten ja ponien auttamiseksi pitämään liikettä joustavana ja joustavana. Vetroflex Original on vapaa kielletyistä aineosista ja on turvallista käyttää suorituskykyhevosen kanssa.

Hevosen nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja terveen ruston tukeminen on hevoseläinten suorituskyvyn kannalta olennaista. Kulumista voi esiintyä missä tahansa iässä ja aktiivisessa käytössä olevat hevoset ovat erityisen alttiita kulumiselle.

Rusto suojaa hevosen niveliä ja luita päivittäisen liikkeen aiheuttamalta kitkalta. Nivelrusto muodostaa kovan liukkaan pinnoitteen kunkin luun päähän. Se sisältää kollageenia ja proteoglykaaneja, jotka kietoutuvat kollageenin kanssa muodostaen verkkomaisen kudoksen, jonka avulla rusto voi taipua ja vaimentaa iskua. Kollageeni on kehon oma yltäkylläinen proteiini. Se tarjoaa luiden, nivelten ja sidekudoksen rakennusmatriisin ja on siksi olennainen osa nivelten hoitoa, terveyttä ja liikkuvuutta.

Vetroflex Orginal on tieteellisesti kehitetty optimaalisen aminohapposeoksen aikaansaamiseksi ja ruston rakenneosien jäljittelemiseksi sekä solunulkoiseen matriisiin upotettujen kondroosyyttien stimuloimiseksi tuottamaan kollageenia.

Vetroflex Original on puhdas peptidiproteiinikompleksi, joka on tieteellisesti muotoiltu varmistamaan nopea ja maksimaalinen imeytyminen, jotta hevosesi voi vahvistaa ja suojata niveltä.

Vetroflex Original toimii suojaamalla rustoa ja nivelnestettä heikentymiseltä samalla, kun se stimuloi rustosoluja edistämään enemmän kollageenia ja proteoglykaaneja. Vetroflex Originalilla on sama aminohappokoostumus kuin kollageenilla ja se toimittaa aminohapot, kuten glysiini ja proliini, joilla on erityinen merkitys kollageenin synteesille.

  • Tarjoaa rakennuspalikoita (peptidejä) nivelruston luonnolliselle biosynteesille.
  • Tarjoaa nopean ja maksimaalisen imeytymisen.
  • Tukee hevosia, joilla on taipumus jäykkyyteen tai heikentyneeseen suorituskykyyn.
  • Tukee kehon luonnollista kykyä ylläpitää nivelten, luiden, nivelsiteiden ja sidekudosten terveyttä.
  • Tukee luonnollista ikääntymisprosessia.
  • Edistää ainutlaatuista ja todistettua lähestymistapaa yhteisen terveyden ja suorituskyvyn hallintaan.
  • Ei sisällä kiellettyjä aineita.
  • Tarjoaa turvallisen tukimuodon, jota voidaan käyttää pitkällä aikavälillä.
  • Mikään markkinoilla olevista tuotteista ei ole verrattavissa Vetroflexiin

Katso kaikki Animalife tuotteet ja lue lisää tuotesarjasta

Tuoteseloste
Annosteluohje: 
Hevosen koko Hoito /pv Ylläpito /pv
Alle 400kg 4 mitallista
(n. 50 annosta*)
3 mitallista
(n. 67 annosta*)
400-600kg 5 mitallista
(n. 40 annosta*)
4 mitallista
(n. 50 annosta*)
Yli 600kg 6 mitallista
(n. 33 annosta*)
5 mitallista
(n. 40 annosta*)

Sekoitetaan ruokaan huolella ja varmistetaan, että hevonen saa annokset. Varmista, että puhdasta vettä on aina saatavilla.

Yleensä Vetroflex®:n vaikutus näkyy hevosissa noin 2 – 4 viikon kuluttua, joillakin tähän voi mennä 6 - 8 viikkoa tai pidempään. Nopeamman tuloksen saamiseksi tuplaa annos kymmenen päivän ajaksi, jaa päivittäinen annos aamu- ja iltaruokintaan. *Taulukossa annosten määrä 1 kg:n Vetroflex® pakkauksesta.

Vaikutukseen vaikuttaa kuitenkin lisäksi se, mitä hevoselle on annettu ennen Vetroflexiä ja minkälainen aineenvaihdunta hevosella on.

Vain eläimille. Annosteluohjeet yksilölliset, yllä oleva ohjearvona. Ravista hyvin ennen käyttöä. Varastoi viileässä, kuivassa paikassa, pois suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote ei ole luvanvarainen eläinlääke. Kaikki Animalife tuotteet on tarkoin tuotettu varmennetuissa tiloissa, joissa noudatetaan tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä © Animalife 2019.

Ainesosat: 

Vetroflex® on oma peptidisekoitus kollageenihydrolysaattia.

Vetroflex® ei sisällä glukosamiinia tai kondroitiinia.

Vetroflex® ei sisällä kiellettyjä aineita.

Säilyvyys: 
Pakkauspäivämäärä. Säilytettän kuivassa ja viileässä. Käytön jälkeen sulje kansi huolella.
Huomioitavaa: 

Vetroflex® on vain eläinkäyttöön.

Suosittelemme

Succeed FBT™ testeri
Hinta56,00 €
JC’s X-Tie-Up™
Hinta30,00 €
SUCCEED® tuubit
Hinta210,00 €
Vetroflex® Pet
Hinta25,00 €
Vetroflex® Equine
Hinta110,00 €