040 350 7060  
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi
WhatsApp

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €
Katso myös 

HYDRATONIC neste

Uudenajan elektrolyytti
Hinta22,80 €

HYDRATONIC jauhe

Hinta25,50 €

Elektrolyyttien tasapaino, suolainen marja-aromi

Jauhemainen Hydratonic eroaa nestemäisestä muutamalla ominaisuudella. Se on rikastettu C-vitamiinilla, joka edesauttaa lihasten palautumista ja toimintaa sen antioksidanttien johdosta. Lisäksi tuote on aromatisoitu marja-aromilla, se ei kuitenkaan ole makea vaan miellyttävän suolainen ja samalla luonnollisen makuinen. 

Elektrolyyttien tasapaino! Hydratonic antaa takaisin hikoillessa menetetyt electrolyytit, joiden imeytyminen on optimaalista sitruunahapon ja glyseriinin ansiosta. Hydratonic on rikastettua dekstroosia, joka stimuloi janoa ja antaa luonnollista energiaa.

Dekstroosin (glukoosi) tarkoitus tuotteessa on palauttaa hevosen energiavarastoja ja lisätä janon tunnetta. Tämä on välttämätöntä nesteytyksessä.

Mikä on dekstroosi?
Dekstroosi eli Glukoosi on yksinkertaista sokeria (monosakkaridi), joka tekee sen helposti imeytyväksi suolistossa. Dekstroosisiirapin syöttö suhteutetaan hevosen aktiivisuuden mukaan. Ei ole vaaraa siitä, että glukoosi kerääntyy paksusuoleen ja aiheuttaa suolistoflooran epätasapainon. Kun tarjotaan yksinkertaista sokeria intensiivisen suorituksen jälkeen tai kesäkuumalla, mahdollistaa se lihasvoiman glykogeenivarastojen nopean palautumisen. Glykogeeni on yksi tärkeimmistä lihasvoiman energialähteitä.

Hydratonicin päivittäisannoksen dekstroosimäärät ovat elekrtolyyttisen tasapainin kannalta optimaalisessa suhteessa.

Hydratonic jauhetta suositellaan annettavaksi säännöllisesti, kun hevonen hikoilee runsaasti (kuuma kesä, kuljetustilanteet, valmennus- ja kilpailukausi).

Katso kaikki Paskacheval tuotteet ja lue lisää tuotesarjasta

Tuoteseloste
Annosteluohje: 

Annostellaan suoraan suuhun (sekoitetaan pieneen määrään nestettä ja annostellaan ruiskulla), sekoitetaan juomaveteen tai ruuan sekaan. Annostus: 50 g / hevonen / päivä. Annostus voidaan kaksinkertaistaa tarvittaessa (esim kuuma kesä, intensiivinen valmennus, kilpailukausi) vahvemman vaikutuksen saamiseksi. Pidä raikasta vettä aina saatavilla, Hydratinic saa hevosen janoiseksi.

Ainesosat: 

Dekstroosi, natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumoksidi, kalsiumkarbonaatti.

Ainesosa-analyysi (/%):

Raakatuhka 44,20 %
Raakakuitu 4,50 %
Kalsium 0,30 %
Magnesium 0,50 %
Natrium 11 %
Rikki 0,60 %
Kloridi 22,20 %
Kalium 5,90 %
Glukoosi 42,20 %

Lisäaineet (/kg)
1b-Antioksidantit:
Probyylikallaatti (310) 1 mg
Etoksiini 5 mg
2b-Aromaattiset aineet:
Seos aromaattisia aineita (marja-aromi)
3a-Vitamiinit:
C-vitamiini 200 mg

Säilyvyys: 
Kts.pakkaus
Huomioitavaa: 

PAKKAUS:
1 kg jauhetta = 20 annosta

 

Suosittelemme

Succeed FBT™ testeri
Hinta56,00 €
JC’s X-Tie-Up™
Hinta30,00 €
SUCCEED® tuubit
Hinta210,00 €
Vetroflex® Pet
Hinta25,00 €
Vetroflex® Equine
Hinta110,00 €