040 350 7060
klo 9.00 - 19.00
myös viikonloppuisin.
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €
Katso myös 

DESTRIER Floc Balancer

Urheiluhevosten täydellinen täydennysrehu
Hinta34,90 €

DESTRIER Synchro

Täydellinen täydennysrehu kaikille hevosille
Hinta34,90 €

Destrier Fibr'Alfa

Laadukas rehu ilman pölyä
Hinta19,30 €

Destrier Fibrissomo

Pölytön alfa-kuutio
Hinta21,89 €

Destrier Bloc Protec

Hinta37,20 €

Vapaa-annostelumineraali

Ainutlaatuinen laiduin- ja tarhamineraali, sopii erinomaisesti myös pihattoihin. Erityinen koostumus, rikastettu voimakkailla kasviuutteilla, suojaa hevostasi itikoilta, ötököiltä, madoilta ja punkeilta. Takaisin luontoon periaatteella - Bloc Protecin ainesosat ovat luonnollisia ja tuote on kehitetty sen perusteella, mitä hevonen luonnossa hakeutuisi syömään suojautuakseen parasiiteilta. Vapaa-annostelu.  Sopii kaikille hevosille ympärivuotiseen käyttöön.

Laiduinheinän ja luonnonyrttien energiamäärä, proteiini, mineraalit, hivenaineet ja vitamiinit vaihtelevat ilmaston, maaperän ja vuodenajan mukaan. Bloc Protect huolehtii tämän vaihtelun kompensoimisesta ja hevosesi tarpeiden jatkuvasta täyttymisestä. Sen mineraali- ja hivenainekoostumus sekä suhteet ovat optimaaliset. Lisäksi se on rikastettu voimakkailla kasviuutteilla, jotka yhdessä ja oikeassa suhteessa saavat aikaan positiivisen vaikutuksen parasiittejä ja hyönteisiä vastaan. Se suojaa luonnollisesti suolistoa ja ihoa parasiiteiltä, fysiologisilta riskeiltä ja sillä on positiivinen vaikutus loisten munien vähenemiseen ja ihovaurioiden syntymiseen. Tätä nauttineet hevoset eivät kiinnosta hyönteisiä ja punkkeja.

Sisältää muun muassa luonnonmukaisesti viljeltynä: oregano, koiruoho, saniaisen lehti, boldopuu, isohirvenjuuri, artisokka, timjami, valkosipuli, kurpitsa.

Bloc Protec on järkevä tapa suojata hevosesi hyönteisiltä, parasiiteiltä ja fysiologisilta riskeiltä. Suomessa on erittäin suuri punkkikanta. Valitettavasti punkit voivat tartuttaa hevoseen ikäviä tauteja ja niiltä suojautuminen on huomion arvoinen asia. Aloita Bloc Protectin syöttäminen ajoissa.

Suomalainen testiryhmä toteaa: Ensimmäisenä päivänä ämpäri oli ihmetyksen aihe, seuraavina päivinä valmiste alkoi maistumaan erittäin hyvin. Positiivisena asiana mainittakoon myös se, että valmiste ei sula sadeveteen vaan pinnalle jääneen veden voi helposti kaataa pois tarvittaessa. Tuote sopii käytettäväksi myös talviolosuhteissa.

DESTRIER - Rehut suoraan Ranskan huipulta

INZO °, joka tunnetaan nimellä UCAAB, Invivo ja maatalous- sekä eläntenkasvatusosuuskunnat päättivät yhdistää suuret alueelliset voimavaransa 1970-luvulla. Syntyi hevosille suunnattu brändi: Destrier.
Tämä unioni on tarjonnut Destrierille kansallisen tuotemerkin edut yhdistämällä tutkimus- ja kehitysinvestointeja, huipputason valmistusvälineitä, konsultointikanavia säilyttäen samalla alueellisten rakenteiden voimavarat: läheisyys, läsnäolo alalla ja 1600 myyntipistettä Ranskassa. Tämä ainutlaatuinen organisaatio hevosrehujen maailmassa on tuonut Destrier-brändin johtavalle asemalle, joka hyötyy todellisesta referenssikuvasta.

Tänä päivänä Destrier-brändi on edelleen INZO °, Neovia-ryhmää, ja se on osana Ranskalaista verkostoa, jolla on käytössään ainutlaatuinen teknologianlaitos (suulakepuristus, hiutalointi, mineraalit). Destrier tarjoaa täydellisen valikoiman rehuja ja palveluita, jotka täyttävät kaikki tarpeet ja vaatimukset hevosten ruokinnassa.

 

Tutustu tuotteisiin valmistajan kotisivuilla

Tuoteseloste
Annosteluohje: 

Itseannostelu ämpäri. Hevoset ja ponit nauttivat valmistetta oman tarpeensa mukaisesti. Erinomainen ympärivuotiseen käyttöön.

Yksi ämpäri riittää tarhassa tai laitumella kolmelle hevoselle, jos hevosia on useampia aseta tarvittava määrä ämpreitä riittävän etäälle toisistaan. Syönti nopeus riippuu hevosten mahdollisista puutostiloista. Alkuun hevonen saattaa nauttia valmistetta enemmän, mutta määrä tasaantuu nopeasti.
 

Ainesosat: 

Keskimääräinen sisältö / brutto kg
UFC 0,45
MADC 80
Kalsium 60
Fosfori 20

Analyyttiset Ainesosat:
Raakaproteiini 9%
Raakarasva 1%
Raakaselluloosa 4%
Raakatuhka (mineraaliset aineet) 44%

Mikroravinteet / brutto kg
Rauta 2500 mg
Sinkki 4000 mg
Mangaani 3000 mg
Kupari 600 mg
Seleeni 0,90 mg

Vitamiinit / brutto kg
A vitamiini 30 000 Ul
D3 vitamiini 4800 Ul
B1 vitamiini 15 mg
E vitamiini 90 g

Muut ainesosat

 Oregano, koiruoho, saniaisen lehti, boldopuu, isohirvenjuuri, artisokka, timjami, valkosipuli, kurpitsa

Säilyvyys: 
Kts pakkaus.
Huomioitavaa: 

PAKKAUS
15 kg ämpäri

Suosittelemme

Succeed FBT™ testeri
Hinta56,00 €
JC’s X-Tie-Up™
Hinta30,00 €
SUCCEED® tuubit
Hinta210,00 €
Vetroflex® Pet
Hinta25,00 €
Vetroflex® Equine
Hinta110,00 €