Mustaherukan siemenöljy hevoselle

Toimitus 1-3 vrk

Hinnat alkaen 58,00


Täydennysrehu hevosille ja lemmikeille

NutriPower® NEW Omega mustaherukan siemenöljy hevosille on ainutlaatuinen ja ensiluokkainen EFA - hedelmäöljy, joka sisältää erittäin runsaasti tarvittavia Omega 3-6-9-rasvahappoja oikeassa, tasapainoisessa suhteessa. Mustaherukansiemenöljyn omegat tarjoavat tukea hevosen iholle sekä edistää runsaasti aineenvaihdunnan aktiivisuutta kehossa. 100% vegaaninen!

Mustaherukan siemenöljy eroaa muista kasviöljyistä

Sen sisältämä omega-3 rasvahappo (ALA) on valmiiksi oikeassa aktiviisessa muodossa. Muissa kasviöljyissä oleva omega-3 rasvahappo (ALA) on inaktiivisessa muodossa ja hevosen elimistön tulee muuntaa se aktiiviseen hyödynnettävissä olevaan muotoon, pitkäketjuisiksi rasvahapoiksi EPA:ksi ja DHA:ksi. Terve elimistö muuntaa n. 7-9 % inaktiivisesta omega-3 rasvahaposta aktiiviseen muotoon kasviöljystä, jossa inaktiivista omega-3 rasvahappoa (ALAa) on 45-60%.

Mustaherukan siemenöljyn tunnettuja ominaisuuksia - Mustaherukan siemenöljy sisältää luonnostaan runsaasti kaikkia ihon tarvitsemia rakennusaineita. Se hoitaa, ravitsee ja uudistaa ihoa palauttaen sen kosteuden ja kimmoisuuden. Hyvin voiva iho on edellytys hyvälle karvankasvulle ja terveemmälle karvapeitteelle. Mustaherukan siemenöljy sisältää tärkeitä ravintoaineita ja sillä on todettu olevan positiivisia vaikutuksia sydämen ja verenkierron hyvinvointiin. Mustaherukka siemenöljy on osoittautunut tutkimuksissa tehokkaammaksi aineenvaihdunnallisiin positiivisiin vaikutuksiin kuin verrokkina ollut kalaöljy. Mustaherukan siemenöljy tukee ja normalisoi kokonaisvaltaisesti hevosen rasva-aineenvaihduntaa.

Mustaherukka sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat soluja hapettumiselta. Mustaherukan siemenistä puristetun öljyn omega 3- ja omega 6- rasvahappojen suhde on ihanteellinen, ja mustaherukan siemenöljy sisältää myös harvinaista stearidonihappoa sekä gammalinoleenihappoa. Stearidonihappoa sisältävät kasviöljyt kykenevät muodostamaan tehokkaammin EPA:a, kuin muut kasviöljyt. 

Tämä ainutlaatuinen, erityisesti hevosille kehitetty, tuote on täysin vegaaninen, eikä pidä sisällään mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä täyteaineita. Allergiaystävällinen

Tuotteen tuoksu ja maku on mieto, pehmeä ja marjainen.

Rasvahapot ovat välttämättömiä

Hevoset eivät pysty itse muodostamaan välttämättömiä rasvahappoja, siksi on tärkeä huolehtia niiden riittävästä saannista. Hevosen ollessa kasvissyöjä se sopeutuu luonnostaan ruokavalioon, missä on runsaasti omega 3-rasvahappoja suhteessa omega 6-rasvahapoihin. Rasvahappoja tarvitaan rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisen tueksi ja erilaisiin fysiologisiin toimintoihin. Kantavat tammat ja kasvavat varsat tarvitsevat rasvahappoja, ne ovat tärkeitä kasvun kannalta sikiölle ja kasvunvaiheissa varsoille.

Sopii erinomaisesti myös koirille ja kissoille, halutessasi voit valita myös pienemmän pakkauksen tästä lemmikeille.

Ainesosat:
100% kylmäpuristettu raaka mustaherukansiemenöljy

Ravintosisältö %/kg:
Omega 6-gamma-linoleenihapp (GLA) 12-17%
Omega 3-stearidonihappo (SDA) 2–4%
Omega 3-alfa-linoleenihappo (ALA) 12-16%
Omega 9-oleiinihappo 9%-16%

Ruokintaohjeet

Hevoselle: 10 - 30 ml päivässä rehun kanssa tarpeen mukaan. Ylläpito annostus on 10 ml. Annostusta voidaan nostaa tarvittaessa 30ml päivässä (esimerkiksi allergia- ja ihottumakausina). Erinomainen valinta Omega -lisäksi pidempiaikaiseen ja päivittäiseen käyttöön (esimerkiksi vanheneville hevosille, iho-oireiden kanssa kampaileville hevosille, kilpahevosille). Voidaan syöttää myös kuureina hevosen tarpeen mukaan (esimerkiksi karvanlähdön tueksi, rivi-ihottumien aikana, tiineyden ja imetyksen aikana).

Koiralle: 2,5 ml pienille koirille ja 5 ml isoille koirille.

Kissoille: 2,5 ml. Osa kissoista oksentaa helposti kalaöljystä. Mustaherukkaöljy ei aiheuta kissoilla oksennusreaktiota.

Pakkaus:
1 litra, sisältää 100 - 33 annosta hevoselle, 400 - 200 annosta koiralle ja 400 annosta kissalle. 

Säilytys:
Pidä kuivassa ja viileässä. Älä sijoita suoraan auringonvaloon. (säilyvyys taataan vain oikein säilytettynä).

Valmistaja:
NutriPower® by RJW Enterprise/EquiCanine, Hollanti
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

PaskaDouce
Hinnat alkaen 33,00
Paska'Biotine 2015
55,00
SUCCEED®
Hinnat alkaen 110,00
Vetrocalm® tuubi
Hinnat alkaen 15,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: NutriPower®, Selaa tuotteita, Hevosille, Täydennys- ja kivennäisrehut hevosille
Powered by Powered by