SOITA: 040 350 7060 ihonline.fi asiakaspalvelu[a]ihonline.fi

Terveet nivelet terveellä tavalla

Ensiluokkainen, nestemäinen hyaluronihappovalmiste.

LubriSyn

LubriSyn tuoteperhe

Halstrum, LLC on asiantuntijaryhmä, joka tekee uraauurtavaa työtä ja kehittää turvallisia, luonnollisia tuotteita, jotka parantavat huomattavasti elämänlaatua eläimillä ja ihmisillä.

Halstrum, LLC syntyi vuonna 2004 ajatuksenaan parempi tapa hoitaa hevosten nivelten terveyttä. Syntyi LubriSynHA ja nopeasti siitä tulikin yksi myydyin ja tehokkain nivelvalmiste kaikille hevosille.

Vuosien mittaan tuoteperhe laajentui tuotevalikoimaltaan myös lemmikeille, karjalle ja ihmisille. P...lue lisää

Hevosille

Patentoitu nivelvalmiste USA:sta! LubriSynHA Plus on ensiluokkainen hyaluronihappovalmiste MSM:llä, joka suojaa hevosen niveliä tehokkaasti ja nopeasti. Vasteaika jopa 7-14 vrk. Saanut etikettiinsä eläinlääkäreiden suositusleiman. LubriSynHA Plus imee itseensä vettä ja sillä on tärkeä merkitys ravinteiden kulkeutumiselle niihin kudososiin, joissa ei ole verisuonia, kuten side- ja hermokudoksiin. Hyaluronihappo on tärkeä osa rustokudosta ja sitä on runsaasti nivelnesteessä. LubriSynHA Plus on ...lue lisää

Lemmikeille

LubriSynHA Pet & Equine Formula edistää nivelten terveyttä ja auttaa ylläpitämään optimaalisia HA-tasoja veressä ja nivelnesteessä. Kun annat koiralle tai kissalle LubriSynHA valmistetta, tuet lemmikkisi tervettä liikkuvuutta jopa vuosiksi.

Sinulle

LubriSynHA on 100% vegaani, gluteiiniton ja luonnollinen.

Ikä ja liikunta voivat hävittää nivelissä luonnollisesti esiintyvän nesteen, joka vaimentaa ja suojaa jokaista kehossa olevaa niveltä. Tämä aiheuttaa luiden kitkaa ja tulehduksia. Tuloksena oleva kipu voi vaikuttaa urheilusuorituksiin ja häiritä päivittäistä toimintaa. LubriSynHA on nestemäinen, suun kautta nautittava, korkean molekyylipainoinen hyaluronihappovalmiste, joka on bio-identtinen nivelnesteiden kanssa. Tämä vallanku...lue lisää

Lubrisyn tuotteet

Ensisijainen tavoite: parasta huolenpitoa hevosille, lemmikeille ja sinulle, luonnolliset ja toimivaksi osoitetut tuotteet.

Hevosille

LubriSyn HA+

Erilainen uuden ajan nivelvalmiste

Ensiluokkainen hyaluronihappo-kaava MSM:llä

Lemmikeille

Lubrisyn HA Koirille ja kissoille

LubriSyn HA edistää nivelten terveyttä ja auttaa pitämään nivelnestemäärän tasapainossa.

Sinulle

LubriSyn HA, nivelvalmiste ihmisille

Vegaaninen ja gluteiiniton! Nopea vaikutus.

Patentoitu nivelvalmiste USA:sta! Vasteaika jopa 7-14 vrk.

A-HA! Huulirasva

Paras mahdollinen kosteuttaja, ainoa huulirasva, jonka tarvitset!

Kysyttävää?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi tuotteista ja opastamme niiden käytössä.

Soita 040 350 7060
tai ota yhteyttä sähköpostilla
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi