Hevosvälitys

Oletko miettinyt ravurin hankintaa? Yksin tai yhdessä kivojen kavereiden kanssa, tai jopa isomman porukan hankkeena. Oman hevosen omistaminen ja sen kilpailuttaminen on tunteisiin vetoavaa, mahtavia elämyksiä aikaan saava laji. Syntyy uutta virettä ympärille ja jännitys on käsin kosketeltavaa.

Mistä ja minkälainen hevonen? Olen vahvasti sen asian puolesta puhuja, että valmis kilpahevonen ensin ja vasta sen jälkeen varsa. Tämä siksi, että estradille pääseminen on todennäköisempää ja huomattavasti nopeampaa, sillä siihen tässä kaikki tähtäävät, oman hevosen esiintymiseen numerolappu kyljessä, olipa se sitten kokonaan tai osittain omistuksessa, tunnelma on sama.

Mikäli tunnet tarvitsevasi apua hevosen hankinnassa, niin ota yhteyttä. Minulla on pitkäaikainen kokemus tuontihevosten hankinnasta, markkinatuntemus on vahva ja verkosto laaja. Paperit, todistukset, kuljetukset ja muut hankinnassa vaadittavat seikat ovat meille tuttuja.

Koska olen ollut näillä markkinoilla jo pitkään, niin hevosia tarjotaan lähes päivittäin ympäri pohjoismaita ja vähän kauempaakin. Suuri osa tarjotuista ei herätä mielenkiintoa, tai ne eivät vain jostain syystä innosta, niihin en aikaa käytä. Esisuodatuksen jälkeen tutkin hevosen taustat ja arvioin sen kyvyt ja vain ne mitkä minulle maistuvat päätyvät omassa käytössäni olevalle listalle. Ole yhteydessä, niin katsotaan onko listalle juuri teille sopiva yksilö, jonka kanssa jännitys voi alkaa.

Terv. TR

7.9.2017

Tässä muutamia juuri nyt listalla olevia: 2-vuotias tamma voittoaika 15,8 toisesta startista, 4-vuotias ori voittoaika 13,3, 4-vuotias ruuna 13,7 täydeltä matkalta, 5-vuotias ori voittoaika 11,8, 6-vuotias Ranskalainen voimanpesä jolla voitto alla, 8-vuotias jolla yli 3 miljoonan kruunun voittosumma, 6-vuotias monteruuna jolla voitto alla ym …. useita jotka sopivat hyvin Suomen sarjoihin voittosummansa puolesta, hienoja ravureita kaikille tasoille aina kultadivariin asti. Sarjalehti vain käteen ja jännitys alkaa siitä, kaikki ovat kilpailukunnossa eikä kuukausien odotteluja ...lue lisää

Haetko liiketoimintaa?

Oletko yrittäjä tai yrittäjäksi aikova ? Jos haet nykyiseen toimintaasi kasvua, tai haluat vaihtaa alaa, niin meillä on tarjolla myös tuote-edustuksia, joiden myynnin voit hankkia yrityksellesi ja ryhtyä rakentamaan tuotteelle omaa myyntiverkostoa. Tarjolla on erinomaisia tuotteita. Tuonnin ammattilainen tai osaaja ei tarvitse olla, me autamme siinä.

Hevoset

Siitostammat

Bring On The Night

Cedar Key

Breezy Artist

Elena Boko

Mil Mi

Nuoret hevoset

Yourshowartist

Kilpahevoset

Fordaluvachocolate

Tapper

Aina uutta ja mielenkiintoista

Toiminta-ajatuksemme on olla innovatiivinen, hyvä ja luotettava yhteistyökumppani yli rajojen, jolla on aina uutta ja mielenkiintoista tarjottavaa asiakkailleen. Intohimona on alan johtavat tuotteet, vain se on tavoittelemisen arvoista. Olemme markkinoilla asiakkaitamme varten ja tuomme maahan, edustamme ja myymme tuotteita, joiden laatu on tunnettua ja niiden toimivuudesta on vahvaa näyttöä. Markkinat ja tuotteet kehittyvät jatkuvasti, siksi meidänkin on pysyttävä vahvasti tässä kehityksessä mukana. Haluamme osaltamme olla edistämässä hevosurheilua ja hevosten parissa harr...lue lisää

Yhteystiedot / Contact

INTERNATIONAL HACIENDA OY

Uus- Nopontie 194
05620 Hyvinkää, Finland
Puh: +358 40 350 7060
info(at)inthacienda.fi
www.inthacienda.fi
Y- tunnus FI 0972492-9

Yhteydenottolomake

Contact - Kontakt

   

Tveka inte att kontakta oss för mer information via email, sms eller telefon.

Meanwhile you can contact us with email for more information.