Tiede ja tutkimus

Meidän lähestymistapa tuotekehitykseen on tieteeseen perustuva.

Kirjallisuudessa, verkossa ja eläinlääke- sekä lääketieteellisissä julkaisuissa on huikea määrä julkaistua tietoa. Kun päätämme uuden tuotteen kehittämisestä, ensimmäinen asia jonka teemme, on hankkia tietoa niin paljon kuin mahdollista. Palveluksessamme on myös joukko eläinlääkäreitä, biokemistejä ja ravitsemusterapeutteja joita konsultoidessamme saamme arvokasta tietoa mahdollisista ainesosien sivuvaikutuksista sekä viitteitä oikean koostumuksen löytymiseksi.

Kaikilla aineksilla joita käytämme, on vahva näyttö niiden turvallisuudesta ja eduista hyvinvoinnin ja terveyden tukena. Tehtävämme valmistajana on keskittyä määrittämään ainesosien oikeat sekoitussuhteet ja yhdistelmät.

Se ei aina ole helppoa, koska joiltakin osa-alueilta on olemassa hyvin vähän tutkimustietoa eläinten ravinnosta. Monet ainesosien uudet innovaatiot on kehitetty ihmisravinnon puolella ja tuotu sitten eläinravinnon markkinoille.

Olemme erittäin ylpeitä omasta tuotevalikoimastamme, sillä tarkkuus, ajatus sekä tietotaito jonka jokaiseen tuotteeseen laitamme tuottaa meille positiivista palautetta. Tämä todistaa, että teemme asioita oikein.

Grand Meadows tuotteet sisältävät ensiluokkaisia ainesosia, patentoituja ja valikoituja komponentteja parhaimman laadun, puhtauden ja vahvuuden takeena. Hienostunut sekoitus- ja valmistusprosessi täyttävää kaikkein tiukimmatkin vaatimukset sekä totuudenmukaiset tuotemerkinnät ja vanhenemispäivämäärät ovat auttaneet meitä saavuttamaan yhtenä harvoista yrityksistä virallisen NASC -sinetin.

Grand Meadows:lle myönnettiin syyskuussa 2004 NASC -laatusinetti tunnustuksena korkealaatuisista hevosten lisäravinteista.
NASC (National Animal Supplement Council ) sinettejä on myönnetty vuodesta 2001 lähtien.