Me suosittelemme

Käyttäjien kokemuksia

"Minun kengitysklinikalla meillä on ollut vaikeita kavioihin liittyviä tapauksia. Grand Hoof on paras kavioiden lisäravinne jota olen koskaan käyttänyt ja ainoa jota suosittelen. Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt monta vuotta ja olen edelleen hämmästynyt tuloksista. Oikea kengitys ja Grand Hoof on minun paras suositus terveille jaloille. "

Dieter Krohnert
Virallinen kengittäjä, Saksan Olympiaratsastusjoukkue

 

"Grand Coat on tehnyt huomattavan eron. Arjen, minun Friisiläinen, oli tylsä, ruskea karvainen, kun hän ensin saapui Hollannista. Kuukauden Grand Coat:n käytön jälkeen väri oli uskomaton. Karva selvästi paljon parempi. Kaunis,terve ja kiiltävä. Muutaman kuukauden aikana sekä harja että häntä on paksuuntunut mukavasti. Se on erittäin hyvä ja kohtuuhintainen tuote - se toimii! "

Pieter Franken
Dutch Horsefriend
http://www.dutchhorsefriend.com

 

”Käytettyäni Grand Calm:a jonkin aikaa huomasin valtavan eron siinä, miten minun hevonen keskittää energiansa paremmin hyppyynsä sen sijaan, että on levoton eikä pysty keskittymään työhönsä. Grand Calm:n ansiosta tammani on nyt ihana ja yhteistyökykyinen ilman että se ryntäilee päin aitoja sekä pystyy nyt olemaan paikoillaan ravistelematta päätään.”

Kathryn Fischer
Pollyrich Farms
Solvang, California

 

"Olen käyttänyt Grand Meadows tuotteita siitä lähtien, kun aloin kilpailla Euroopan Grand Prix -kiertueella. Luotan täysin siihen, että saan täyden tuen hevosen suorituskyvylle, jota se tarvitsee huipputason kilpailujen voittamiseen."
Heather Blitz
Kansainvälinen Grand Prix kilpailija