Pidä hevosesi tyytyväisenä
Huippulaadukkaat lisäravinteet

Grand Meadows - Luotettavaa huippulaatua

Huippuluokan lisäravinteet

Laadun merkki

Meillä on intohimo, joka näkyy kaikkessa mitä teemme. Intohimomme keskeinen ydin on tarjota laadukkaita, huippuluokan lisäravinteita, jotka tukevat terveyden ylläpitoa, suorituskykyä ja edistävät hevosten pitkäikäisyyttä.

Teollisuudessa, jossa joskus on puutteita standardeissa ja etiikassa, olemme tehneet niistä kysymyksistä tukipylväitä liiketoimintamme lähestymistavassa. Siksi olemme saaneet kunnioitusta ja luottamusta ammattiratsastajilta, -kouluttajilta, eläinlääkäreiltä ja eläinten omistajilta ympäri maailmaa.

Tiede ja tutkimus

Meidän lähestymistapa tuotekehitykseen on tieteeseen perustuva.

Kirjallisuudessa, verkossa ja eläinlääke- sekä lääketieteellisissä julkaisuissa on huikea määrä julkaistua tietoa. Kun päätämme uuden tuotteen kehittämisestä, ensimmäinen asia jonka teemme, on hankkia tietoa niin paljon kuin mahdollista. Palveluksessamme on myös joukko eläinlääkäreitä, biokemistejä ja ravitsemusterapeutteja joita konsultoidessamme saamme arvokasta tietoa mahdollisista ainesosien sivuvaikutuksista sekä viitteitä oikean koostumuksen löytymiseksi.

Me suosittelemme

Käyttäjien kokemuksia

"Minun kengitysklinikalla meillä on ollut vaikeita kavioihin liittyviä tapauksia. Grand Hoof on paras kavioiden lisäravinne jota olen koskaan käyttänyt ja ainoa jota suosittelen. Olen käyttänyt tätä tuotetta nyt monta vuotta ja olen edelleen hämmästynyt tuloksista. Oikea kengitys ja Grand Hoof on minun paras suositus terveille jaloille. "

      Made in the USA