Tehokas! Helppo!
Flexineb 2

Flexineb - Ainutlaatuinen ja tehokas hengitystiesumutin

Käyttöopastus

Ladattava, kannettava ja helppokäyttöinen hengityksen avaaja

Hengitysvaikudet (kuten keuhkoahtaumatauti) ovat usein myös hevosilla syynä huonoon urheilulliseen suoritukseen. Yleisimpiä alempien hengitysteiden sairauksia ovat toistuvat hengitystietukokset (RAO), keuhkoahtaumatauti (COPD), tulehduksellinen keuhkosairaus (WAS) ja rasituksen aiheuttama keuhkoverenvuoto (EIPH). Tyypillisesti niitä lääkitään pistoina tai suun kautta, mutta hengitystiesumuttimen kautta lääkitseminen on varteen otettava ja ennen kaikkea tehokas ja miellyttyttävä tapa hoitaa hengitystiesairauksia, myös hevosen kannalta.

Nortev Flexineb on ainutlaatuinen ja tehokas hengitystiesumutin joka tuottaa erittäin hienoa inhaloivaa sumua mahdollistaen tämän kaltaisen hoitomuodon hevosille.

 

Mikä on FLEXINEB?

Nortev Flexineb on nykyaikainen ja helppokäyttöinen hengityksen avaaja. Se ei tarvitse ulkopuolista kompressoria, letkuja tai johtoja kuten vanhemman sukupolven sumutinlaitteet. Tämä vallankumouksellinen hevosen nebulisaattori toimii ladattavalla akulla, siinä joustava maski ja se generoi hiukkasia (70%: 2-5micron välillä), joka mahdollistaa sen, että aerosoliliuos pääsee syvälle hevosen keuhkoihin. Laite on myös helposti desinfioitava.

Flexineb:llä voit annostella

  • Luontaistuotteita esim. Suolaliuosta, Palsamia, Saliinia, Eukalyptystä
  • Antibiootteja tulehtuneisiin keuhkoihin (klinikat ja eläinlääkärit)
  • Keuhkojen ja ilmateiden hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä (klinikat ja eläinlääkärit)

 

Lisätietoa (englanniksi)

 

Tuotteet

Ainutlaatuinen kannettava hengitystiesumutin
Antimikrobinen sumutinliuos, kelatoitua hopeaa
Suolaliuos - Lisätuote FlexiNebille
Parempi terveys luonnollisesti,