SOITA: 040 350 7060 ihonline.fi asiakaspalvelu[a]ihonline.fi

Super lataus vauhtiin, kestävyyteen ja palautumiseen

Ainoa luonnollinen veren rakennusaine hevosellesi

  • Vallankumouksellinen verenrakentaja hevosellesi
  • Stimuloi luonnollisesti punasolujen tuotantoa
  • Optimoi happitason lihaksissa

EPO-Equine on turvallinen ja tehokas urheiluhevosen lisäravinne, joka edistää hevosesi nopeutta, vahvuutta ja kestävyyttä vaarantamatta sen terveyttä.

EPO-Equine

Esittelyssä täysin luonnollinen EPO-Equine™

Ainoa luonnollinen veren rakennusaine hevosellesi, joka on suunniteltu turvalliseen päivittäiseen käyttöön urheiluhevosten lisäravinteena.

Miten luonnollinen ratkaisu takaa hämmästyttävät hyödyt ilman haitallisia sivuvaikutuksia?

Biolääketieteen insinöörit keksivät huipputeknisessä laboratoriossa ensimmäisen täysin luonnollisen EPO boosterin ihmisurheilijoille, jo...lue lisää

Mikä on sitten niin iso juttu tässä EPO:ssa?

Aivan kuten ihmisillä, hevosten lihakset tarvitsevat happea verestä polttoaineekseen. Punasolut toimivat veren happipitoisina soluina. Korkeampi punasolujen määrä = enemmän happea veressä = enemmän lihasenergiaa. Kohonnut lihasenergia auttaa hevosta suoriutumaan kovempaa, nopeammin ja pidempään.

Joten tässä on se, missä hevosen luonnollinen EPO-tuotanto tulee mukaan kuvioihin. Hormoni er...lue lisää

Kliininen tutkimus

Tehtävä: Todeta voivatko aktiiviset ainesosat stimuloida immuunijärjestelmää ja parantaa hevosen suorituskykyä.

42 päivää. Toista hevosryhmää lisäravittiin Echinacealla ja toinen vastaavanlainen ryhmä sai lumelääkettä. Ryhmien vastaukset rekisteröitiin.

Tulokset:

  • Perifeeristen punasolujen koko ja pitoisuus lisääntyivät sekä hemoglobiinin ja pakattujen soluarvojen pito...lue lisää

Onko EPO:a helppo käyttää?

Se on todella helppoa! Pakkauksessa on mukana kätevä mitta, jolla annostelu on helppoa.

  • Punasolujen määrä lisääntyy ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia
  • EPO tuotanto kehittyy
  • Stimuloi immuunijärjestelmää
  • Parantaa lihasten suorituskykyä
  • Täydentää kestävyyttä

Kuinka EPO Equine toimii?

EPO Equine® stimuloi turvallisesti hevosesi luonnollista erytropoietiinin (EPO) hormonituotantoa. EPO lisää punasolujen tuotantoa ja hevosen kehon hapen kantokykyä.

EPO Equine® on tieteellisesti kehitetty, ravitsemuksellinen hevosen kestävyyslisä, jonka päämäärä on auttaa hevosta suoriutumaan optimaalisesti niin harjoituksista kuin kilpailuistakin.
Kun kehitimme tuotetta, varmistim...lue lisää

”Jos ei ole tieteellisesti todettu, että se toimii, emme laita sitä tuotteisiimme”

Tieteellisiä faktoja

Vaikka tämä huippututkimus on hämmästyttävää, niin vasta äskettäinkään, se ei ollut käytännöllinen. Saavuttaakseen käytännöllisyyden Biolääketieteellisen tutkimus laboratorion insinöörit kokoontuivat kehittämään täydennysseosta urheiluhevosille, joka auttaa hevosia luonnollisesti ja turvallisesti lisäämään EPO tuotantoa ja punasoluja. Syntyi EPO Equine®

Punasolut

Jotta hevosesi tuottaisi enemmän punasoluja, sinun on syötettävä oikeita raaka-aineita. Siksi tiedemiehemme kehittivät erityisen vitamiinien ja kivennäisaineiden kaavan, joka takaa EPO tuotannon lisääntymistä ja tuloksia punasoluarvoissa.

Seuraavassa kerrotaan, miten tietyt vitamiinit ja kivennäisaineet voivat vahvistaa punasolujen tuotantoa:
B-6-vitamiini (pyrodixine):...lue lisää

Rautavalmisteet

Todellisuudessa happi ei sitoudu suoraan punasoluun - se sitoutuu hemoglobiinin rautaan punasolussa. Siksi hevonen tarvitsee useita ravintoaineiden lähteitä toimivien punasolujen tuottamiseen.
Rauta: Oikea raudan imeytyminen takaa, että punasolut pitävät asianmukaisesti happea ympäri kehoa. Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että raudan puute heikentää hapenkuljetusta ja...lue lisää

Tulehdusta ehkäisevät seokset

Erittäin vaativan harjoittelun tai kilpakauden jälkeen hevosen keho on saanut osumaa itseensä.  Lihakset ovat kuluneet ja repeytyneet, niiden energiavarat ovat tyhjentyneet ja liitokset ovat paisuneet stressistä ja rasituksesta. Hevosen keholla on yksi ja vain yksi tapa käsitellä kaikkea tätä: tulehdustila.

Vaikka tulehdus on elintärkeää pieninä annoksissa, epäselvät tulehdukset aiheutta...lue lisää

Saatavana nyt verkkokaupastamme!

Uudenlainen ja tehokas tuote jonka toimivuus on taattua!

 

Tutustu ja tilaa!