PaskaDouce

Toimitus 1-3 vrk

Hinnat alkaen 33,00


Asiakasarviot: PaskaDouce

Arvioiden lukumäärä: 3
Arvioiden keskiarvo: 5
Erinomainen
käyttäjältä päiväys: 5.11.2021
Allergisen reaktion seurauksena hevosen ihoon jäi erikokoisia rupia ympäriinsä. Osa ruvista eritti ja iho oli ruven alla rikki. Kokeiltiin monia eri aineita pihkasta tervaan ja osa vain pahensi tilannetta. Saatiin muun tilauksen yhteydessä näytepurkki ja kokeilimme tätäkin huviksemme. Kyllä kannatti, koska apu löytyi! Hurjan hyvä voide tämä. Suosittelen.
Erinomainen
käyttäjältä päiväys: 20.9.2021
Ponilla oli diaknosoitu laajalle alueelle levinnyt kurarupi. Pesimme jalkoja antiseptisellä shampoolla ja levitimme Paskadouce -voidetta kahdesti päivässä paksun kerroksen 2-5 päivän välein. Noin vuorokausi ensimmäisen rasvauksen jälkeen iho ei enää ollut punoittava ja vuotava. 15 päivän jälkeen iho on terve ja karva alkaa kasvamaan uudelleen.
Huipputuote
käyttäjältä päiväys: 20.9.2021
Käytän PaskaDouce -suihketta ja -voidetta, aina kun Hevosillani on haavoja! Hevoseni ihosta repesi iso pala nahkaa, haava oli täysin tuore, eikä todellakaan kaunis. Kun avasin Paskadouce tuubin, ihmettelin ulos valuvaa nestettä, mutta se itse asiassa on parantavaa öljyä ja se kannattaa hyödyntää. Puhdistin ensin haavan lian poistamiseksi, suihkutin Paskadouce suihketta verta vuotavan haavan desinfioimiseksi ja lopuksi levitin runsaasti voidetta haavaan. Seuraavana päivänä (ei edes 24 tuntia) olin todella yllättynyt. Haava oli erittäin puhdas ja jo hyvin sulkeutunut. Toistin hoidon saman kaavan mukaan päivittäin ja viikkoa myöhemmin haavaa ei ollut enää olemassa. Tämä on ehdottomasti paras voide, mitä olen tähän mennessä testannut, ja erilaisia tuotteita olen kokeillut sitten paljon elämäni aikana. Suositelen näitä kahta tuotetta!

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Suosittelemme myös

Natura'Derm
Hinnat alkaen 37,00
PaskaGal
37,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

PaskaGal
37,00
Natura'Derm
Hinnat alkaen 37,00
PaskaDouce Spray
29,00
Thrush Off
35,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Paskacheval, Selaa tuotteita, Hevosille, Lemmikeille, Etusivu, Hoitotuotteet
Powered by Powered by