LubriSyn HA Topical haava-aine

Toimitus 1-3 vrk

35,00


LubriSynHA Topical haavageeli

Vahinkoja sattuu. Olitpa navetassa, tallissa, kotona tai tien päällä. Eläimemme saavat naarmuja ja vammoja joka päivä. LubriSynHA Topical on ainoa haavageeli, jonka tarvitset ensiapupakkaukseesi eläimillesi. 
LubriSynHA Topical haavageeli hyaluronihapolla on LubriSyn tuoteperheen uusin tuote. "Dr. Steven Allday ja asiantuntijatiimimme ovat yhdistäneet HA:n kitosaanin kanssa tuottaakseen markkinoille tehokkaan haavanhoitogeelin, joka on vertaansa vailla!"

Avain nopeampaan haavanhoitoon löytyy tässä vallankumouksellisessa tuotteessa. Hyaluronihappo auttaa lian ja roskien mekaanisessa poistossa sekä avustaa ihon kudosten uudistumisessa nopeammin. Kitosaani toimii luonnollisena koagulanttina eli veren hyytymistä edistävänä, antifungaalisena eli sienten kasvua estävänä ja antimikrobisena eli tulehdusta lievittävänä aineena.

Eläinlääkäreiden suosittelema ja palkittu haavageeli hyaluronihapolla

LubriSynHA Topical toimii antiseptisenä ja antibakteerisena apuna haavanhoidossa. Varma valinta ensiapupakettiisi. Käytetään esimerkiksi seuraavanlaisiin tarkoituksiin:

Lemmikit: Hot Spotit, tassuhaavat, raajojen nuolemisesta aiheutuvat infektiot, hiertymät, haavaumat, tassujen rohtumat, palovammat, ihopoimutulehdukset, ihonalaiset tulehdukset, syvät haavat, ontelohaavat

Hevoset ja karja: rivi, hiertymät, märkivät ihottumat, haavat, haavaumat, kavioiden halkeamat, kuivan ruununrajan haavaumat ja halkeamat  

Nestemäinen ja 100% luonnollinen.

Käyttöohje:

Auttaa pitämään haavat puhtaana ja edistää haavojen parantumista. Suihkuta hoidettava alue kauttaaltaan n. 10 cm päästä ihosta, levitä puhtaalla sienellä tai kankaalla päänalueelle. Voidaan lisätä 3-4 kertaa päivässä tarvittaessa. Voidaan käyttää tarvittaessa kääreiden alla, mutta tarpeetonta hautovaa haavan suojaamista pyrittävä välttämään, jotta paraneva alue pääsee hengittämään.

Ainesosat: 

Tuoteanalyysi / Aktiiviset aineet:
Heksyyliresorsinoli 2%

Passiiviset ainesosat:
vesi, bentsyylialkoholi, natriummagnesiumsilikaatti, natriumhialuronaatti, kitosaani, sitruunahappo

Säilyvyys:
Sulje kansi huolellisesti käytön jälkeen. Säilytä huoneenlämmössä.

Pakkaus:
1 pullo 4 oz/118ml.

Suosittelemme myös

PHOTIZO Vetcare
383,00
LubriSyn HA plus
132,00

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

PaskaDouce
Hinnat alkaen 33,00
LubriSyn HA plus
132,00
PaskaGal
37,00
PaskaFresh
Hinnat alkaen 15,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lemmikeille, LubriSynHA, Selaa tuotteita, LubriSyn HA sinulle, Hevosille
Powered by Powered by