SUCCEED - Equine™

SUCCEED - Equine™

Maailmankuulu, ainutlaatuinen täydennysrehu hevosille 

SUCCEED®-tuotteet 

Sovellus

Yli 80% tämän päivän hevosista kärsii jonkinasteisista vatsaoireista, joten melko varmasti tämä vaiva vierailee jokaisessa tallissa joskus.

SUCCEED™  on täydennysrehu hevosille, joka sopii käytettäväksi, jopa aktiivisen harjoittelun aikana. Se on ensisijaisesti suunniteltu kilpahevosille, mutta sopii käytettäväksi myös kaikilla muilla hevosryhmillä hevosen ikää katsomatta.

Kun hevoset syövät vain kaksi tai kolme kertaa päivässä, sylkeä erittyy paljon vähemmän puskuroimaan vatsahappoja (suola-, sappi- ja pepsiinihapot), jotka voivat olla pH arvoltaan jopa 1,5. Modernit ja jalostetut rehut pahentavat ongelmaa, sillä ne sisältävät erittäin vähän pureskelua vaativia ravintokuituja vähentäen näin ollen ratkaisevasti syljeneritystä.

Nykypäivän hevosen, varsinkin kilpahevosen, elämä on kaukana ihanteellisesta ja niiden ruoansulatusjärjestelmä kohtaa päivittäisiä haasteita valmennuksen, kuljetuksen ja kilpailujen aikana. 

Succeed varsovan tamman ruokinnassa

Succeed Equine tuubeihin liittyen on tehty tutkimus, joka osoittaa, että tamman ternimaidon immunoglobuliinien (IgG) -tasot nousivat, kun Succeed oli ennen varsomista mukana tamman ruokinnassa. Tammalla, jolla on terve ruuansulatus, on terveempi immuunijärjestelmä, joka tuottaa korkeampia IgG-pitoisuuksia ternimaitoon. IgG:n passiivinen siirtyminen tammasta varsaan ternimaidon välityksellä on ilmeisin ja tunnetuin vastasyntyneen varsan terveyteen liittyvä tapahtuma syntymähetkellä. Tämä tammalta siirretty immuniteetti on välttämätön varsan suojelemiseksi tartunnoilta ensimmäisten 2-3 elinkuukauden aikana, kunnes varsan oma immuunijärjestelmä kehittyy täysin toimivaksi. Tamman ruoansulatuskanavan terveydellä ja ravitsemuksella on merkittävä rooli ternimaidon laatuun. Vuoden 2006 kliininen tutkimus osoitti, että SUCCEED itse asiassa tuki tammojen ternimaidon IgG-tasoja, jos se lisättiin heidän ravinto-ohjelmaan 90 päivän ajan ennen varsoimista. SUCCEED:ia saaneilla varsatammoilla oli 97 % korkeammat ternimaidon IgG-pitoisuudet. (Carter & Pellegrini, julkaisematon.)

Lue lisää Succeedin tutkimuksesta ja kehityksestä

Lue käyttökokemuksia englanniksi täältä

Hyvä terveys tarkoittaa onnellisempaa hevosta, joka pystyy paremmin olemaan mitä tahansa sen tarvitsee olla; parempi suorittaja, parempi esiintyjä, parempi siitoshevonen tai vain kaiken kaikkiaan parempi hevonen. Koulutuksen, matkustamisen, kilpailemisen ja suorituskyvyn vaatimukset - samoin kuin nykyaikaiset hevonenhoitokäytännöt - vaikuttavat kaikki hevosten hyvän ruuansulatuksen terveyteen.

Terveeltä suolistolta voi odottaa:

 •      Tehokasta ravintoaineiden imeytymistä
 •      Hidasta ja tasaista ruuansulatusta
 •      Tervettä takasuolen toimintaa
 •      Terveellä tasolla olevia happoja vatsassa ja takasuolessa
 •      Luonnollista immuniteettiä
 •      Sokerien maltillista vapautumista verenkiertoon
 •      Terveiden solujen lisääntymistä koko suolistossa

Jos hevonen voisi laiduntaa aina laadukkaalla laitumella ja laiduinmaa olisi mahdollista kääntää ja huoltaa aika ajoin, hevosen ruuansulatukselle olisi vain vähän vaatimuksia. Tällaisessa mallissa hevonen todennäköisesti saisi kaiken tarvitsemansa ravinnon laitumelta. Mutta nykyhevosen maailmassa tämä ei ole käytännöllistä eikä aina mahdollistakaan. Jos jokin seuraavista elämäntavoista koskee hevostasi, niin on todennäköistä, että hevosesi voisi hyötyä SUCCEED täydennysrehusta:

 •      Tallissa vietetty aika vähintään 6 tuntia päivässä
 •      Säännöllinen liikunta, etenkin kova rasitus
 •      Matkustus kilpailuihin, tapahtumiin tai esityksiin vähintään kerran kuukaudessa
 •      Ruokinta kaksi tai kolme kertaa päivässä
 •      Ei vapaa, laadukas heinä 
 •      Käytetään siitoksessa
 •      Laiduntaa alle 18 h/vrk
 •      Ruokitaan väkirehuilla, kuten jalostettu vilja, pelletit tai makeutettu rehu
 •      Varsalla on haasteita kehityksen, vieroituksen tai opetusvaiheiden kanssa

Vaikka moni yllämainituista kuuluu useimpien hevosten hoitoon ja on usein välttämätöntä kilpahevosten kohdalla, ne toimivat hevosen ruoansulatuskanavan luonnollista ja terveellistä toimintaa vastaan.

Screenshot_2020-01-28_Horse_Performance_Benefits_w_SUCCEED_Supplement_for_Horses1

Freedom Health LLC on sitoutunut laajaan tutkimukseen ja testaukseen

"Omistautumisemme hevosten suolistoterveydelle johtuu huolestamme hevosten hyvinvoinnista, syvästä eläin- ja ravitsemustieteen ymmärtämisestä sekä halukkuudestamme tutkia innovatiivisia lähestymistapoja ja ideoita.

Laaja tutkimus eläinten terveydestä ja ihmisten käyttäytymisestä sekä tiukka testaus ja arviointi ovat johtaneet tuotteisiin, jotka ovat samanaikaisesti tehokkaita, helppokäyttöisiä ja turvallisia. Meille on myönnetty useita patentteja (US-patentit 7 658 964; 7 824 706; 7 988 989 ja 8 197 842) SUCCEEDin tehokkuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin hevosilla.

Jokainen SUCCEEDin ainesosa on tuettu yksityiskohtaisella tutkimuksella ja tieteellisellä tuella sen hyödyllisyydestä oikean ruoansulatuksen kannalta:

Asiantuntemuksemme tuotannossa ja hyvien valmistusprosessien sertifioinnissa takaavat, että tuotteemme täyttävät korkeimmat laatu- ja johdonmukaisuusvaatimukset. Noudatamme FDA:n ohjeita ja määräyksiä, suoritamme säännöllisiä sertifiointeja."

Luonnollisen ruoansulatuksen tukeminen kilpahevosilla

"Työskentely edesmenneen tohtori Frank Pellegrinin kanssa opetti meille, että monet kilpahevoset kamppailevat suoliston terveyden kanssa, ja monet yleiset terveys- ja suorituskykyongelmat johtuvat usein huomiotta jätetystä takasuolesta. Päätimme kehittää tuotteen, joka voisi tukea hevosen luonnollista ruoansulatusta käyttämällä korkealaatuisia, luonnossa esiintyviä ainesosia, jotka tarjoavat voimakkaita etuja koko ruoansulatuskanavalle. Nykyään tarjoamme ainutlaatuisia, tehokkaita tuotteita hevosille lyhyen- ja pitkänaikavälin ravitsemukseen."

Vahvojen eläinlääkintäsuhteiden priorisointi

"Ratsastajien, kouluttajien ja kasvattajien lisäksi kehitämme vahvoja suhteita hevoseläinlääkäreihin ympäri maailmaa. Meillä on aina läsnäoleva eläinlääkäri, joka auttaa ohjaamaan matkaamme ja tukemaan asiakkaitamme. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on tohtori Leah Mitchell eläinlääketieteellisenä johtajana."

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

SUCCEED® tuubit 30 kpl laatikko

Maailman kuulu täydennysrehu

 

220,00
Toimitus 1-3 vrk

SUCCEED FBT™ testeri 2-pack

Testaa hevosesi vatsa ja suolisto ilman stressitekijöitä omalla tallilla

150,00
Toimitus 1-3 vrk

Powered by Powered by