Well-Horse luonnollinen haava- ja kavionhoitoaine

Well-Horse luonnollinen haava- ja kavionhoitoaine

Luonnollisesti antibakteerinen, sieniä ja viruksia torjuva, kutinaa ja kipua helpottava tuote USA:sta. Maailmankuulu parantavista ominaisuuksistaan.

Well-Horse tuotesarja on oiva valinta tämän päivän eläimen omistajalle. Tuotteet ovat myrkyttömiä, luonnonmukaisia ja turvallisia käyttää kaikilla eläimillä. Tuotteet on valmistettu, luontoa kunnioittaen, sademetsien runsaasta, jatkuvasta raaka-aineiden sadosta, joka on kasvitieteellisestikin monista parantavista ominaisuuksistaan tunnettu. Lohikäärmeen veri - Well Horse on luonnollisesti antibakteerinen, sieniä ja viruksia torjuva, kutinaa ja kipua helpottava ja haavoja parantava tuotesarja.

Well-Horse haava-aine on palkittu useasti USA:ssa ja se on valittu parhaaksi haavojen hoitotuotteeksi useampana vuonna.

Sovellus

Well-Horse tuotteet ovat voittaneet mm Horse Journalin "Vuoden paras tuote" -palkinnon useissa kategorioissa. Tuotteet on sataprosenttisesti valmistettu Yhdysvalloissa. Parhaat luonnonmukaiset ja orgaaniset ainekset ovat peräisin Amazonin sademetsästä, joita paikalliset alkuperäisheimot ovat käyttäneet vuosisatojen ajan. Tuotteitamme voidaan käyttää kaikilla eläimillä edistäen nopeampaa paranemista moniin eri vaivoihin. Sano ei liikalihalle ja valitse Well-horse orginal, muuta et tarvitse!

Avohaavat, paiseet, vakava sädemätä, liikaiha, ihosieni, viiltohaavat, infektiot, naarmut, rivi-ihottuma, halkeamat kannoissa ja muualla ihossa, paleltumat, kesäihottuma, hyönteisten puremat, ihottumat, rengasmato/pälvisilsa, kutina, kasvien polttamat ja palovammat. Karvat kasvavat aina takaisin alkuperäisen värisenä.

Lue kokemuksia englanniksi täältä!

Asiakaskokemuksia facebookissa:
Polkema etujalan vuohisessa
Koiran puremahaava
Hokinpolkema
Haava varsan jalassa 1
Haava varsan jalassa 2

Sovellus

Well-horse haava-aine on erinomainen valinta jokaiseen talliin, navettaan tai lemmikkien ensiapulaukkuun. Asiakaskokemusten mukaan Well-horse on parasta, mitä markkinoilla on! Ei tarvitse kääriä, hauduttaa, eikä kikkailla purkkien ja purtiloiden kanssa. Mikä parasta, runsaasta liikalihasta ei tarvitse murehtia. Helppoon ja tehokkaaseen haavanhoitoon hevosille, lemmikeille ja kaikille muillekin eläimille.

Liikaliha

Jalkojen haavoihin kehittyy usein liikalihaa. Haava ei parane vaan siihen alkaa kasvamaan ylimääräistä arpikudosta, mikä hidastaa paranemisen vaiheita entisestään. Liiallinen kääriminen voi edistää liikalihan muodostumista. Well-horse haava-aine on erinomainen valinta etenkin avoimina hoidettaviin haavoihin. Se estää voimakkaasti liikalihan muodostumista ja nopeuttaa paranemista. Suomessa useat asiakaspalautteet kertovat, että Well-horsesta on ollut apua myös jo kasvaneen, mutta vielä kasvuvaiheessa olevan liikalihan kanssa.

Haavanhoito Well-horsella

Haavanhoito Well-horsella voidaan aloittaa hyvin puhdistettuun akuuttiin haavaan, tikkauksen jälkeen tai jo vanhempaan haavaan, minkä paraneminen ei ole sujunut toivotun mukaisesti. Mitä nopeammin aloittaa haavanhoidon aineella, sitä nopeammin pääsee parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

Sekoita aine hyvin aina ennen käyttöä. Puhdista hoidettava alue juoksevan veden alla, levitä lohikäärmeen veri ja anna kuivua. On suositeltavaa, että haavat saisivat parantua ilman hiostavia ja hauduttavia kääreitä, mutta hoidettavan alueen voi tarvittaessa suojata haavasuojalla tai kääreellä.
Toista päivittäin pesu tarpeen mukaan ennen aineen levittämistä. Jos haava on laaja ja erittävä, niin alkuun on hyvä suihkutella haavaa lämpimällä juoksevalla vedellä, ja kevyesti pyyhkiä rupea pesun aikana niin, että irtonainen kuivunut rupi ja lika irtoavat, lopuksi valuta haavaan viileää vettä. Pesun jälkeen kuivaa haavan ympäristö ja sivele ainetta kauttaaltaan hoidettavaan alueeseen. Sivele ainetta alkuun 1-4 krt päivässä kerros tai pari, anna kuivua ja tarpeen mukaan lisää ainetta kunnes rupi on muodostunut ja paraneminen on alkanut.

Suurien ja vaikeiden haavojen kanssa konsultoi aina eläinlääkäriä!

Miten Well-horse syntyi

Kaikki tuotteet on valmistettu Yhdysvalloissa ja sisältävät maapallomme parhaita
luonnollisia ainesosia.
Screenshot_2020-10-27_About_Us_Well-Horse

Well-horsen perustaja, Sertifioitu kengittäjämestari Coco Fernandez, kehitti ja toi kaikkien saataville Well-Horse haava-aineen. Cocon olessa vielä lapsi hän sai tietää Amazonin puiden hämmästyttävistä parantavista voimista asuessaan kotimaassaan Perussa. Ollessaan kalastusmatkalla Amazonissa hän kulki kylän läpi, jossa perulainen jaguari nimeltä Otorongo oli raadellut lehmää vakavasti. Kun hän palasi kylän läpi kaksi viikkoa myöhemmin, hän sai tietää, että haavat olivat parantuneet vuosisatoja vanhalla alkuperäiskansojen käyttämällä parannuskeinolla, joka tunnetaan yleisesti nimellä Dragon's Blood (lohikäärmeen veri). Aine kerätään kuten vaahterasiirappi, tuhoamatta puuta. Sen jälkeen Coco on käyttänyt tätä reseptiä itselleen ja omille hevosilleen monien vuosien ajan. Kun Coco muutti Yhdysvaltoihin, hän valmistui sertifioiduksi kengittäjämestariksi Oklahoman Farrier Collegesta vuonna 1990. Valmistuttuaan hän käytti lohikäärmeen verta asiakkaidensa hevosilla Kalifornian keskirannikolla sädemätään, haavoihin, ihottumiin ja sieni-infektioihin.

Vuonna 2007 Coco käytti lohikäärmeen verta omalla hevosellaan erittäin syvän jalkahaavan hoidossa. Heidän eläinlääkärinsä kannusti Cocoa viemään aineen markkinoille, koska hän oli niin vaikuttunut siitä, miten nopeasti haava oli parantunut ilman liikalihaa ja miten karvat kasvoivat takaisin alkuperäiseen väriinsä.

Pian sen jälkeen syntyi Well-Horse ja lohikäärmeen verestä tuli kaupallisesti saatavana oleva tuote. Tässä on ensimmäinen "tehdas", ruokasalin pöydällä. Avustamassa poika Nicolas (3-v). Tänä päivänäkin Nicolas auttaa isäänsä sisarensa Ana Lucian kanssa ja he kaikki työskentelevät Well-Horse tuotteiden parissa.

Coco on kaksinkertainen “Etelä Amerikan täysiveristen laukkahevosten Breeder's Cup:n " virallinen kengittäjä vuosilta 2008 ja 2014. Thrush off onkin laajalti tunnettu "kengittäjän parhaana kaverina" Amerikassa.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Well-Horse orginal resin

Ilmiömäinen haava-aine kaikille eläimille.

35,00
Toimitus 1-3 vrk

Thrush Off

Kaviomätään ja homesieniin, kengittäjän paras ystävä

35,00
Toimitus 1-3 vrk

Well-Horse x2 original resin

Well-Horse haava-aine paketti 

60,00
ALE 70,00 €
Säästät 14 %
Toimitus 1-3 vrk

Well-Horse original resin + Thrush Off

Well-Horse haava- ja Thrush Off kavioaine 

60,00
ALE 70,00 €
Säästät 14 %
Toimitus 1-3 vrk

Powered by Powered by