EPO-equine - Super lataus vauhtiin, kestävyyteen ja palautumiseen

EPO-equine -  Super lataus vauhtiin, kestävyyteen ja palautumiseen

"Jos ei ole tieteellisesti todettu että se toimii, emme laita sitä tuotteisiimme" BRL Equine

Ainoa luonnollinen veren rakennusaine hevosellesiepo_kukat

 • Vallankumouksellinen verenrakentaja hevosellesi
 • Stimuloi luonnollisesti punasolujen tuotantoa
 • Optimoi happitason lihaksissa

EPO-Equine on turvallinen ja tehokas urheiluhevosen lisäravinne, joka edistää hevosesi nopeutta, vahvuutta ja kestävyyttä vaarantamatta sen terveyttä.

Esittelyssä täysin luonnollinen EPO-Equine™

epodiagram

Ainoa luonnollinen veren rakennusaine hevosellesi, joka on suunniteltu turvalliseen päivittäiseen käyttöön urheiluhevosten lisäravinteena.

Miten luonnollinen ratkaisu takaa hämmästyttävät hyödyt ilman haitallisia sivuvaikutuksia?

Biolääketieteen insinöörit keksivät huipputeknisessä laboratoriossa ensimmäisen täysin luonnollisen EPO boosterin ihmisurheilijoille, jonka todella todettiin tekevän ihmeitä. Näiden tulosten perusteella hevosalan ihmiset olivat meihin yhteydessä ja kysyivät tätä luonnollista tuotetta myös eläimilleen.  
Tästä syystä tiedemiehemme alkoivat tutkimaan asiaa syvemmin löytääkseen patentin, hevosille sopiva versio löytyi samasta yrttilajikkeesta, joka antaa harvinaislaatuiset verenrakennus tulokset.

Kyllä se on sama yrtti kuin ihmisten tuotteen takana. Mutta älkää pelätkö. Se ei ole jotain, mitä voit ostaa luontaistuotekaupasta. Selitämme.
Yksinkertaisesti, tiimimme on keksinyt voimakkaan ravintolisän, joka koostuu kokonaan yrteistä ja vitamiineista – se perustuu Echinacean (Punahatut) tietyn kannan erityiseen uutteeseen. Sen EPO tuotannon tehostusvaikutukset hämmästyttävät tutkijoita ja hevosalan ihmisiä.

EPO Equine® koostuu tusinasta erilaisia yrttejä, antioksidantteja ja tulehdusta vähentäviä ravinteita, jotka yhdessä kiihdyttävät punasolujen tuotantoa.

Mikä on sitten niin iso juttu tässä EPO:ssa?epo_pullot

Aivan kuten ihmisillä, hevosten lihakset tarvitsevat happea verestä polttoaineekseen. Punasolut toimivat veren happipitoisina soluina. Korkeampi punasolujen määrä = enemmän happea veressä = enemmän lihasenergiaa. Kohonnut lihasenergia auttaa hevosta suoriutumaan kovempaa, nopeammin ja pidempään.

Joten tässä on se, missä hevosen luonnollinen EPO-tuotanto tulee mukaan kuvioihin. Hormoni erytropoietiini (EPO) rakentuu munuaisissa ja stimuloimalla luontaista EPO hormonin tuotantoa, saadaan uusia punasoluja syntymään luuytimessä. EPO on luonnollinen ”veren rakennusaine”. EPO-Equine®: Turvallinen, erittäin tehokas ja luonnollinen lisäravinne urheiluhevosille.

Kliininen tutkimus

Tehtävä: Todeta voivatko aktiiviset ainesosat stimuloida immuunijärjestelmää ja parantaa hevosen suorituskykyä.

42 päivää. Toista hevosryhmää lisäravittiin Echinacealla ja toinen vastaavanlainen ryhmä sai lumelääkettä. Ryhmien vastaukset rekisteröitiin.

Tulokset:

 • Perifeeristen punasolujen koko ja pitoisuus lisääntyivät sekä hemoglobiinin ja pakattujen soluarvojen pitoisuus parani

 • Stimuloi tehokkaasti hevosen immuunijärjestelmää

 • Paransi veren laatua lisäämällä hemoglobiinipitoisuuksia ja punasolujen määrää ja lisäksi se vaikutti positiivisesti hapen kulkeutumiseen soluissa

 • Korotti liikuntafysiologiaa ja suorituskykyä

Lopputulos? Se toimii!
”Jos ei ole tieteellisesti todettu, että se toimii, emme laita sitä tuotteisiimme”, Biolääketieteellisen tutkimuslaboratorion tiedottaja sanoo.

Onko EPO:a helppo käyttää?

Se on todella helppoa! Pakkauksessa on mukana kätevä mitta, jolla annostelu on helppoa.

 • Punasolujen määrä lisääntyy ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia

 • EPO tuotanto kehittyy

 • Stimuloi immuunijärjestelmää

 • Parantaa lihasten suorituskykyä

 • Täydentää kestävyyttä

Kuinka EPO Equine toimii?

EPO Equine® stimuloi turvallisesti hevosesi luonnollista erytropoietiinin (EPO) hormonituotantoa. EPO lisää punasolujen tuotantoa ja hevosen kehon hapen kantokykyä.

EPO Equine® on tieteellisesti kehitetty, ravitsemuksellinen hevosen kestävyyslisä, jonka päämäärä on auttaa hevosta suoriutumaan optimaalisesti niin harjoituksista kuin kilpailuistakin.
Kun kehitimme tuotetta, varmistimme, että mukana on vain tieteellisesti todennettuja ravintoaineita, joilla on vaikutusta luontaiseen EPO tuotantoon ja punasolujen syntyyn. Kun nämä kaksi edellä mainittua toteutuvat, tapahtuu hevosessasi kestävyydessä ja suorituskyvyssä dramaattisia muutoksia parempaan.

EPO Equine® patentoitavassa kaavassa vaikuttavat aineosat käsittelevät neljää suurta punasolujen tuotannon rajoitetta - EPO-tasot, punasolujen ravintoaineet, raudan saatavuus ja tulehdustilat.

Echinacea angustifolia (Kaitapäivänhattu) on yrtti, joka stimuloi hevosen immuunijärjestelmää ja saa hevosen munuaiset tuottamaan enemmän EPO:a. Pitkällä aikavälillä tämä johtaa suurempaan määrään punasoluja ja suorituskyvyn huippuun.

Hevostutkimukset ovat osoittaneet, että Echinacea ei vain stimuloi immuunijärjestelmää vaan se on myös veren rakennustyökalu. Terveillä hevosilla, jotka saivat yrttiä, oli korkeammat punasolu-, hemoglobiini- ja valkosoluarvot.

Punasolut tuottavat happea lihaskudokseen, ja mitä enemmän happea on, sitä kovemmin lihas voi toimia. Kun lisäät hevosen punasolujen määrää, lisäät hevosen veren hapen määrää ja tämä voi parantaa dramaattisesti hevosesi suorituskykyä.

Päivittäinen annos EPO Equine® kestävyyshevosten ravintolisää tarjoaa hevoselle Echinacea Augustifolia -uuttetta siinä määrin, että sen on osoitettu lisäävän merkittävästi punasolujen tuotantoa hevosilla. Tämä tutkimus julkaistiin eläinlääketieteellisessä lehdessä Amerikassa.

Tieteellisiä faktoja

Vaikka tämä huippututkimus on hämmästyttävää, niin vasta äskettäinkään, se ei ollut käytännöllinen. Saavuttaakseen käytännöllisyyden Biolääketieteellisen tutkimus laboratorion insinöörit kokoontuivat kehittämään täydennysseosta urheiluhevosille, joka auttaa hevosia luonnollisesti ja turvallisesti lisäämään EPO tuotantoa ja punasoluja. Syntyi EPO Equine®

Punasolut

Jotta hevosesi tuottaisi enemmän punasoluja, sinun on syötettävä oikeita raaka-aineita. Siksi tiedemiehemme kehittivät erityisen vitamiinien ja kivennäisaineiden kaavan, joka takaa EPO tuotannon lisääntymistä ja tuloksia punasoluarvoissa.

Seuraavassa kerrotaan, miten tietyt vitamiinit ja kivennäisaineet voivat vahvistaa punasolujen tuotantoa:
B-6-vitamiini (pyrodixine): Punasolu on hyödytön ilman hemoglobiinia. Tämä johtuu siitä, että hemoglobiini on osa punasolua, johon happi kiinnittyy. Journal of Biological Chemistry:n julkaistussa tutkimuksessa havaittiin, että B6-vitamiini on oleellinen, jotta hemoglobiini muodostuu. Toisin sanoen, jos hevonen ei saa tarpeeksi vitamiinia B6, hevosen punasolut eivät pysty kuljettamaan hevosen tarvitsemaa happea.
B-12-vitamiini ja foolihappo: Jos hevosellasi on puutetta, joko B12-vitamiinista tai foolihaposta, niin joka 5:s uusi punasolu "syntyy" vajaa toimintaisena. Tämä voi itse asiassa aiheuttaa huonomman hapenkulkeutumisen lihaksiin kuin normaalisti. Siksi hevosen täytyy saada lisäannoksia sekä B12-vitamiinista että foolihaposta. Tällöin hevosesi punasoluista tulee ahkerampia hapenkuljettajia.
B-3-vitamiini: Tässä on toinen vitamiini, jota hevosesi tarvitsee muodostaakseen uusia, terveitä punasoluja. B-37-vitamiinin päivittäinen annos auttaa hevosta tuottamaan uusia punasoluja entistä nopeammin.
Boori: Boorilla ei ehkä saada paljoa aikaiseksi, mutta se on punasolujen synnyssä tarpeellinen mineraali. Sen hyödylliset vaikutukset johtuvat siitä, että boori voi luonnollisesti auttaa hevosen kehoa tekemään enemmän punasoluja.
Inositoli: Hevosesi keho voi tuottaa enemmän punasoluja, mutta se ei tarkoita sitä, että punasolut kestäisivät. Itse asiassa punasolujen elinikää on noin 90 päivää. Inositoli auttaa luomaan voimakkaampia punasoluja - jolloin ne toimivat pidempään.

Rautavalmisteet

Todellisuudessa happi ei sitoudu suoraan punasoluun - se sitoutuu hemoglobiinin rautaan punasolussa. Siksi hevonen tarvitsee useita ravintoaineiden lähteitä toimivien punasolujen tuottamiseen.
Rauta: Oikea raudan imeytyminen takaa, että punasolut pitävät asianmukaisesti happea ympäri kehoa. Useissa tutkimuksissa on osoitettu, että raudan puute heikentää hapenkuljetusta ja urheilullista suorituskykyä. Itse asiassa rauta ei ole ainesosa, joka on vain optimaalinen kestävyyden parantamiseksi – vaan se on kestävyyden kannalta välttämätön.
Voikukat ja Poimuhierakka: tarjoilevat entistä enemmän rautaa. Kaksi tiheimmin rautapitoista luonnon omaa kasvia ovat tärkeitä hevosellesi. Nämä kaksi yrttiä varmistavat, että hevosesi keho saa tarpeeksi rautaa uusille punasoluilleen.
C-vitamiini, B3-vitamiini ja nikkeli: Ensimmäinen asia on ottaa ylimääräistä rautaa, mutta sen imeytyminen suolistossa onkin sitten ihan toinen juttu. Uskokaa tai älkää, mutta hevosen kehoon imeytyy vain noin 10% raudasta, jonka se syö, ellei se saa C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja nikkeliä. Nämä kolme ravintoainesta auttavat hevosen kehoa imeyttämään enemmän rautaa, kun se kuluttaa.

Tulehdusta ehkäisevät seokset

Erittäin vaativan harjoittelun tai kilpakauden jälkeen hevosen keho on saanut osumaa itseensä.  Lihakset ovat kuluneet ja repeytyneet, niiden energiavarat ovat tyhjentyneet ja liitokset ovat paisuneet stressistä ja rasituksesta. Hevosen keholla on yksi ja vain yksi tapa käsitellä kaikkea tätä: tulehdustila.

Vaikka tulehdus on elintärkeää pieninä annoksissa, epäselvät tulehdukset aiheuttavat todellisen haasteen palautumiselle. Jos sinulla on ollut kausi, jolloin hevosesi koulutus/ treenaaminen on kärsinyt ja hevosen kuntoon saattaminen kesti ikuisuuden, on todennäköistä, että juuri tulehdus on ollut syy tähän.

Mikä vielä pahempaa, tarkistamaton tulehdus tekee hevosen kehosta alttiimman hapettumiselle - haitallinen prosessi, joka näyttää tavoittavan myös uuden lihaskasvun ja sopeutuu treeniin. Tulehdus ja hapettuminen voivat estää uusien punasolujen kehittymisen - aiheuttaen noidankehän, joka hidastaa hevosesi treeniä.

Onneksi on olemassa kourallinen ravintoaineita, jotka pystyvät torjumaan liikuntaan perustuvaa hapettumista ja tulehdusta. Näiden ansiosta hevonen voi liikkua helpommin ja lisätä hevosen omaa EPO-tuotantoa.

Alfalipoiinihappo: taistelee sekä tulehdusta että hapettumista vastaan.
Luteiini: Luteiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista. Luteiini voi tehokkaasti torjua hapettumista ja tulehdusta kaikkialla hevosesi kehossa.
Lykopeeni: Kuten Luteiinia, Lykopeeniä on tutkittu intensiivisesti. Lykopeeniä löytyy tomaateista ja se taistelee hapettumista vastaan lukemattomin eri tavoin. Tämä tekee siitä hyödyllisen antioksidantin urheiluhevosille.
Koliini: Koliini on hämmästyttävä antioksidantti. Ei vain siksi, että se taistelee hapettumisen vaurioita vastaan vaan Lissabonin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan se todella parantaa verenkiertoa ja typpioksidin tuotantoa. Jos et tiennyt, niin typpioksidi on yksi tärkeimmistä kemikaaleista lihasten supistumisen parantamiseksi ja veren virtauksen lisäämiseksi lihaksiin.
PABA (4-Aminobentsoehappo): PABA:n tavaramerkki on antioksidanttiset ominaisuudet, joiden ansiosta se pystyy tekemään verisuonista juoksevammat - auttaa verta (ja happea) matkustamaan hevosen väsyneille lihaksille.

 

Sovellus

 

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

EPO-Equine

Yrtti- ja vitamiinivalmiste kilpahevosille

70,00
Toimitus 1-3 vrk