PHOTIZO Blush

Toimitus 1-3 vrk

347,20


Kotikäyttöinen kauneudenhoitolaite, hoida rypyt, tummat silmänaluset ja pienet ihon virheet omassa rauhassasi kotona!

Photizo Blush on puna- ja infrapunavaloa välittävä LED-valolaite, jonka valo tunkeutuu ihoon ja stimuloi energiantuotantoa ja muita aineenvaihdunnan prosesseja kohdealueilla.

Photizo Blush tarjoaa yhdellä painalluksella valmiiksi ohjelmoituja tehokkaita annoksia lähi-infrapunavaloa, joka avustaa ihon vanhenemisen ehkäisyssä. Photizo Blush on tarkoitettu kotikäyttöön.

Torju ikääntymisen merkkejä ja auringon aiheuttamia haittoja nopeasti, turvallisesti ja käytännöllisesti omassa kodissasi Photizo Blush -LED-valolaitteella. Blush on erinomainen hoitokeino:

  • Juonteiden ja ryppyjen vähentämiseen
  • Ihon koostumuksen ja sävyn parantamiseen
  • Kollageenin ja elastaanin tuotannon stimuloimiseen
  • Silmäpussien ja tummien silmänalusten häivyttämiseen

Woman&Home beauty awards valitsi Photizo Blush laitteen parhaaksi ihonhoitolaitteeksi 2019

Valohoito on pelastus!

Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja runsain proteiini elimistössä. Se on vastaa ihon elastisuudesta, hiusten vahvuudesta ja sidekudosten kyvystä pitää kaiken paikallaan. Itse asiassa kollageeniproteiini muodostaa 30% koko proteiinista elimistössä ja 70% proteiinista ihossa. Vaikka kollageeni hyödyttää koko kehoa, se on huomattavasti hyödyllisin iholle. Ihmisen iästä riippuen epidermi (ulkoinen ihokerros) muuttuu ohuemmaksi ja menettää elastisuuden prosessissa, jota kutsutaan elastoosiksi. Tämän tapahtuessa iho näyttää enemmän ikääntymisen merkkejä.

Photizo Blushin valohoito palauttaa terveellisen solunfunktion ja stimuloi kollageenin tuotantoa.

Laite on CE merkitty euroopassa ja se on täysin turvallinen käyttää.

Tekniset ominaisuudet:

o Aallonpituudet: 633nm punavalo, 850nm infrapunavalo
o Hoitoalue: 4.7cm2
o Teho: 330mW/cm2

o Hoitoannos on 16 sekuntia, jokainen annos sisältää molemmat aallopituudet ja tehon samanaikaisesti

Käyttöohjeet:

Muista puhdistaa Photizo Blush ennen käyttöä ja sen jälkeen puhtaalla ja kuivalla liinalla sekä tarvittaessa spriillä. Aseta hoitopää suoraan ihokontaktiin hoidettavalla alueella ja paina virtapainiketta. Laite piippaa kahdesti ja hoitosykli alkaa. Pidä hoitopää samassa asennossa, kunnes laite piippaa taas kaksi kertaa. Laite sammuu automaattisesti. Photizo Blush antaa 16 sekunnin valoannoksen ennen kuin sammuu automaattisesti. Siirrä hoitopää seuraavaan kohtaan ja paina taas virtapainiketta. Toista kunnes koko ongelma-alue on hoidettu. Paina virtapainiketta vasta silloin kun hoitopää on halutussa paikassa. Pieni LED-valo virtapainikkeen yläpuolella ilmoittaa vihreällä valolla, että hoitosykli on käynnissä. Hoitopään pitäminen ihoa vasten mahdollistaa valon tunkeutumisen maksimaaliseen syvyyteen.

Parhaat tulokset saat käyttämällä Photizo Blushia päivittäin. Keho ei kehitä vastustuskykyä valoterapialle, minkä vuoksi hoitoja voidaan jatkaa säännöllisesti.

Suosittelemme myös

PHOTIZO Vetcare
347,20

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sinulle, Selaa tuotteita, Photizo® Light Therapy