Vaihto- ja palautusehdot

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi esimerkiksi alla olevaan sähköpostiosoiteeseemme, kirjallisesti palautuksen yhteydessä tai tämän sivun palautuslomakkeella. Jos et muista tilausnumeroa tai tilausta tehdessä käyttämääsi sähköpostiosoitetta, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen täältä

Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa ja täysin myyntikelpoisia. Varusteiden tulee olla käyttämättömiä (sovittaminen ok) ja ravinteiden, rehujen sekä voiteiden ja hoitoaineiden on oltava avaamattomia. Mikäli tuotteisiin tarttuu pölyä tai karvoja on palauttajan puhdistettava tuote pinnoiltaan esimerkiksi pyyhkimällä tai teippiharjalla. Tuotteiden tulee olla takaisinlähetystä varten hyvin pakattuja. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Jos kauppa perutaan tilaajan toimesta, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Jos haluat vaihtaa tuotteen, olethan meihin yhteydessä. Vaihdolle tarjoamme maksuttoman palautuksen. 

Tarkistettuamme palautuneet tuotteet, palautamme tuotteista maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti. Käytämme hyvityksen maksussa aina ensisijaisesti alkuperäistä maksukanavaa. Mikäli maksoit tilauksesi posti- tai bussiennakolla, niin täytäthän myös tilinumerosi lomakkeeseen. 

Palautusosoitteemme:

International Hacienda Oy/IHonline.fi
Uus-Nopontie 194
05620 Hyvinkää
Finland

0403507060

Sähköpostimme:
asiakaspalvelu@ihonline.fi

Kaikki suorat yhteystietomme löytyvät täältä.

 

Vastaanottajan osoite

International Hacienda Oy/IHonline.fi
Uus-Nopontie 194,
05620 Hyvinkää
Suomi

0403507060

Tilausnro
Tilauspäivä *
Etunimi *
Sukunimi *
Osoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Maa *
Sähköposti *
Palauta koko tilaus *
Palautettavat tuotteet *
Palautuksen syy ja lisätietoa
Päivämäärä
20.06.2024
Pankkitilinumero (IBAN)

Powered by Powered by