040 350 7060
klo 9.00 - 19.00
myös viikonloppuisin.
asiakaspalvelu[a]ihonline.fi

Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €
Katso myös: 

LIVE ADULT CAT Duck

Ankkaa aikuiselle kissalle - sisältäen aktiivisia probiootteja
Hinta17,80 €

LIVE ADULT CAT Lamb

Hinta17,80 €

Lammasta aikuiselle kissalle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Täysravintoa kissoille, jotka täyttävät kaikki ravitsemukselliset tarpeet kissalle. ProBiotic Live- sarja on funktionaalista kuivaruokaa, joka sisältää aktiivisia probiootteja- jotta kissasi voisi hyvin!

ProBiotic Live lammasta aikuiselle kissalle kissanruoka takaa terveen ihon ja turkin. Sisältää runsaasti Omega 3 rasvahappoja ja fosfolibidit vahvistaa ihoa.

Saatavilla 2kg pakkauksessa.

Katso kaikki Probiotic LIVE tuotteet ja lue lisää tuotesarjasta

Tuoteseloste
Annosteluohje: 

Päivittäinen annostelu

Kissan paino/grammaa päivässä

3kg            45g

4kg            65g

5kg            80g

6kg            95g

Se miten paljon kissa syö päivittäin, voi vaihdella paljon kissan elämäntavan (ulko-tai sisäkissa), lämpötilan ja aktiivisuuden mukaan. Kunnioita kissan ruokailutarvetta. Kissa syö jopa 20 kertaa päivässä ja säätelee itse ruuansaantia. Ruokaa on aina oltava käytettävissä. Myös raikasta vetta on oltava kissasi saatavilla.

TIETOA:

Tämä kissanruoka sisältää laadukkaita ainesosia ja optimaalisen ja herkullisen maun juuri kissoille. Lihapitoisuus on 65 %. Tuote auttaa vähentämään karvapalloja. ProBiotic Live kissanruoka sisältää paljon kuituja ja näin ollen tukee ja puhdistaa kissan ruuansulatusta.  Tuote säätelee myös kissan virtsateiden luonnollista terveyttä.

Tämä kissanruoka on terveellinen ruuansulatukselle ja sitä kautta vaikuttaa kissan ruokahalun säätelyyn. Tuotteen arvokkaat eläinproteiinit stimuloivat kissasi ruokahalua. Parantaa samalla ravintoaineiden imeytymistä.

Ainesosat: 

Kuivattu lammas (min 20%), riisi, eläinrasva (kana, stabiloitu luonnollisia antidioksidantteja), kuivattu kana (min. 11 %), maissia, perunaproteiini, kuivattu sikuri (luonnollinen lähde FOS -ja inuliinia ja prebiotteja), panimokuivahiiva, kuivattu etelämantereen krilli (luonnollinen lähde EPA ja DHA), tuoreen lohen öljyä, puhdistettua kanaproteiinia, selluloosa, pellava, tauriini, kuivattu karpalo, macleaya cordata, Yucca, rosmarinus sp, curkuma,  citrus sp, macleaya kasvia, syzygiumia, Enterococcus faecium

RAVINTOAINEPITOISUUDET:

Raakavalkuainen 32 %, raakarasva 15 %, omega 6 3,3 %,omega 3 0,6 %,  tuhka 7,5 %, kuitu 3,5 %, vesi 6 %, kalsium 1,2 %, fosfori 1,0 %, magnesium 0,09 %

Säilyvyys: 
Pakkauspäivämäärä. Säilytetetään kuivassa ja viileässä valolta suojattuna

Suosittelemme

Succeed FBT™ testeri
Hinta56,00 €
JC’s X-Tie-Up™
Hinta30,00 €
Vetroflex® Pet
Hinta25,00 €
Vetroflex® Equine
Hinta110,00 €
Well-Horse Orginal Resin
Hinta25,00 €