Huipputuotteet hevosille ja lemmikeille
Parasta ravintoa
Hyvä olo näkyy kauas!

Animalife

Animalife on sitoutunut edistyksellisen SOBF™:n teknologian hyödyntämiseen kehityksessä hevosten terveyden, hyvinvoinnin ja suoritusten auttamiseksi, käyttäen 100%:n luonnollisia ainesosia.

Olemme rakentaneet luottamuksen tuotteisiimme vankkarakenteisen tieteen, tehokkuuden ja huomattavan laadun kautta, hankkien tiettyjä yksinoikeudellisia sekoituksia, jotka tukevat elimistön luonnollisia prosesseja. Animalifen tuotteet toimivat elimistön kanssa auttaen ylläpitämään terveyttä ja vireyttä. Tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Animalifen tuotteita käyttävät ja suosittelevat Iso-Britannian johtavat eläinlääkärit, kilparatsastajat sekä huippuvalmentajat.

Me tarjoamme erittäin pitkälle kehitettyjä terveysvaikutteisia tuotteita hevosen terveyttä, hyvinvointia ja suorituskykyä varten. Erityisesti vaativan tason urheiluhevosten tarpeet on huomioitu tarkoin tuotekehityksessä, mutta myös ikääntyvien hevosten elämänlaatua ja sen ylläpitämistä on korostettu.

Animalife työskentelee tutkimuksen edelläkävijöiden kanssa kaikkialla maailmassa. Omistautumisemme tutkimus- ja kehitystoiminnalle vahvistanut asemaamme markkinajohtajana. Kun suoritus ratkaisee, voitte luottaa Animalife tuotteisiin.