Well-Horse orginal resin

Toimitus 1-3 vrk

35,00


Luonnon omaa parantavaa mahlaa haavojen ja ihosairauksien hoitoon.

Useasti palkittu ja 2014 USA:ssa parhaaksi haavanhoitoaineeksi valittu Well-Horse Resin toimii nopeasti ja se saa karvan kasvamaan takaisin alkuperäisessä värissään. Se ehkäisee liikalihan kasvamista. Kuivuessaan se luo suojaavan, elastisen ja hengittävän kalvon haavan päälle, joka myöhemmin muuttuu ruveksi. Well-Horse hoitaa tehokkaasti ja hellävaraisesti leikkaushaavat, ihon sieni-infektiot, hyönteisten puremat ja pistot, palovammat, ihottumat, hot spotit, erikokoiset haavat ja haavaumat sekä ärtyneen ihon.

Well-Horse orginal resin on patentoitu sekoitus Amazonin sademetsien puista kerättyä mahlaa. 100 % luonnollinen. Sisältää ilmiömäisesti toimivaa ”Lohikäärmeen verta” (Croton Lechleri). Tuote on USA:ssa kuuluisa nopeasta haavoja parantavasta sekä sieniä tuhoavasta vaikutuksestaan. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi eläimille, jotka ovat alttiita naarmuille tai joilla on hyönteisherkkyyttä. Tuote on palkitu 2014 parhaimpana haavanhoitotuotteena USA:ssa.

Vauhdittaa parantumista: Avohaavat, leikkaushaavat, ontelohaavat, Hot spot, Ihon sieni-infektiot, haavaumat, Ihottumat, kurarupi, kesäihottuma, ihoinfektiot, hyönteisten puremat, silsat, ekseema, akne ja palohaavat

Ennaltaehkäisee: Haavojen tulehtumista, liikalihan kasvua, valkoisia karvoja, hyönteisten puremia ja kutinaa.

Asiakaskokemusten mukaan Well-Horse kuivattaa ja poistaa myös jo kasvanutta liikalihaa, jos se on vielä "kasvu vaiheessa".

Well-Horse on kokonainen ensiapulaukku talleihin, navetoihin ja lemmikkikoteihin!

Well-Horse tuotesarja on oiva valinta tämän päivän eläimen omistajalle. Tuotteet ovat myrkyttömiä, luonnonmukaisia ja turvallisia käyttää kaikilla eläimillä. Tuotteet on valmistettu, luontoa kunnioittaen, sademetsien runsaasta, jatkuvasta raaka-aineiden sadosta, joka on kasvitieteellisestikin monista parantavista ominaisuuksistaan tunnettu.  Well Horse on luonnollisesti antibakteerinen, sieniä ja viruksia torjuva, kutinaa ja kipua helpottava ja haavoja parantava tuotesarja.

Asiakaskokemuksia facebookissa:

Polkema etujalan vuohisessa

Koiran puremahaava

Hokinpolkema

Haava varsan jalassa

Iso haava hevosella

Liikaliha

Jalkojen haavoihin kehittyy usein liikalihaa. Haava ei parane vaan siihen alkaa kasvamaan ylimääräistä arpikudosta, mikä hidastaa paranemisen vaiheita entisestään. Liiallinen kääriminen voi edistää liikalihan muodostumista. Well-horse haava-aine on erinomainen valinta etenkin avoimina hoidettaviin haavoihin. Se estää voimakkaasti liikalihan muodostumista ja nopeuttaa paranemista. Suomessa useat asiakaspalautteet kertovat, että Well-horsesta on ollut apua myös jo kasvaneen, mutta vielä kasvuvaiheessa olevan liikalihan kanssa.

Haavanhoito Well-horsella

Haavanhoito Well-horsella voidaan aloittaa hyvin puhdistettuun akuuttiin haavaan, tikkauksen jälkeen tai jo vanhempaan haavaan, minkä paraneminen ei ole sujunut toivotun mukaisesti. Mitä nopeammin aloittaa haavanhoidon aineella, sitä nopeammin pääsee parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

Sekoita aine hyvin aina ennen käyttöä. Puhdista hoidettava alue juoksevan veden alla, levitä lohikäärmeen veri ja anna kuivua. On suositeltavaa, että haavat saisivat parantua ilman hiostavia ja hauduttavia kääreitä, mutta hoidettavan alueen voi tarvittaessa suojata haavasuojalla tai kääreellä.
Toista päivittäin pesu tarpeen mukaan ennen aineen levittämistä. Jos haava on laaja ja erittävä, niin alkuun on hyvä suihkutella haavaa lämpimällä juoksevalla vedellä, ja kevyesti pyyhkiä rupea pesun aikana niin, että irtonainen kuivunut rupi ja lika irtoavat, lopuksi valuta haavaan viileää vettä. Pesun jälkeen kuivaa haavan ympäristö ja sivele ainetta kauttaaltaan hoidettavaan alueeseen. Sivele ainetta alkuun 1-4 krt päivässä kerros tai pari, anna kuivua ja tarpeen mukaan lisää ainetta kunnes rupi on muodostunut ja paraneminen on alkanut.

Suurien ja vaikeiden haavojen kanssa konsultoi aina eläinlääkäriä!

Ainesosat per 2oz. (59,2 ml)                          

Patentoitu sekoitus, luontoa kunnioittaen Amazonin sademetsästä kerättyä mahlaa, joka on tunnettu parantavista ominaisuuksistaan. Kerätään kuten vaahterasiirappi, tuhoamatta puuta.

Ainesosat: Croton Lechleri (Tyräkkikasvi "lohikäärmeen veri" 95%), Etanoli (5%)

Säilyvyys: Pyyhkäise irtoroskat pois sudista paperilla, sulje korkki huolellisesti. Säilytetään huoneenlämmössä, ei suorassa auringonvalossa. Oikein säilytettynä säilyy nestemäisenä ja käytettökelpoisena vuosia. 

Varoitus: tahraa kankaat, mutta on pestävissä pois käsistä ja eläimen karvoista.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

PaskaDouce
Hinnat alkaen 33,00
PaskaGal
37,00
PaskaFresh
Hinnat alkaen 15,00
Cycle O'Calm
48,00
Algua Digest
44,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Well-Horse luonnollinen haava- ja kavionhoitoaine, Lemmikeille, Selaa tuotteita, Hevosille, Hoitotuotteet
Powered by Powered by