Vetrocalm® Healthy

Toimitus 1-3 vrk

Hinnat alkaen 38,00


Vetrocalm Healthy on tieteellisesti muotoiltu magnesiumkelaattilisä hevosille. Sisältää tärkeitä korkealaatuisen biologisesti saatavan magnesiumin lähteitä sekä tärkeitä B-vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää luonnollista piparminttua.

Magnesiumkelaatti on yksi parhaiten imeytyvistä magnesiumin muodoista ja se sopii hyvin magnesiumin lisääntyneeseen tarpeeseen. Liian vähäinen magnesiumin määrä elimistössä voi kohottaa sympaattisen hermoston aktiivisuutta. Magnesium on tärkeä kivennäisaine, jota hevoset tarvitsevat useista syistä. Tavallinen maaperä on usein köyhä magnesiumin suhteen, mikä voi johtaa nopeasti sen puutteeseen etenkin kilpahevosilla. Magnesiumilla on tärkeä rooli monissa eri prosesseissa hevosen elimistössä. 

Vetrocalm Healthy tarjoaa tukevia ainesosia, jotka auttavat täydentämään esimerkiksi stressin vuoksi laskenutta magnesiumtasoa. Vetrocalm Healthy voi auttaa tukemaan kehon fyysisiä reaktioita päivittäisiin elämän haasteisiin harjoittelussa, ja silloin, kun suorituskyvyllä on merkitystä. 

VetroCalm Healty jauhe 

  • Sisältää tiivistettyä biologisesti saatavaa magnesiumia tietyissä suhteissa.
  • Hellä vatsalle, helposti sulavaa, jopa stressin aikana.
  • Ei sisällä kiellettyjä aineita, ihanteellinen kilpailukäyttöön.
  • Kehitetty tukemaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia hevosen jokapäiväisessä arjessa.
  • Mikään muu markkinoilla oleva tuote ei ole VetroCalm Healthyn kaltainen

Alan ammattilaiset ja eläinlääkärit ovat havainneet, että hevoset voivat tuntea vaikutuksen jo 2-5 päivässä tai viimeistään 10 päivää aloituksesta. Nopeiden tulosten saamiseksi tai sitä tarvitseville käytä Vetrocalm Healthyn aloitusannosta, kunnes vaikutus on havaittavissa, tai enintään 7 päivän ajan.

Annosteluohje: 

Käyttö: Vetrocalm Healthyä suositellaan annettavan päivittäin hevosille. Vetrocalm Healthy tarjoaa optimaaliset magnesiumpitoisuudet. 

Valmistaja suosittelee Vetrocalm Intense INSTANT tuubeja tueksi erityisen haastaviin tilanteisiin. VetroCalm Intense Instant tuubeja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen VetroCalm Healthyn kanssa.

Hevosen koko Aloitusannos Päivittäinen ylläpito
Pieni < alle 300 kg 3 mittaa ½ mittaa
Keskikokoinen 300-600 kg 6 mittaa 1 mitta* (30 päivää)
Suuri > Yli 600 kg 9 mittaa 1½ mittaa

Pakkaus sisältää mittakupin 1 annos (10 ml) = noin 10 g. Varmista, että puhdasta raikasta vettä on aina saatavilla. Heinää tai muuta rehua tulee olla saatavilla.

Käytä Vetrocalm Healthy aloitusannosta enintään 7 päivän ajan ja siirry sen jälkeen ylläpitoannokseen. Jos mahdollista, jaa päivittäinen tarjoilu aamu- ja iltapäivärehuun.

Vain eläimille. Annosteluohjeet yksilölliset, yllä oleva ohjearvona. Suunniteltu sekoitettaviksi kuivarehuun, älä sekoita tahnaksi veden kanssa. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa, pois suorasta auringonpaisteesta. Tämä tuote ei ole luvanvarainen eläinlääke. Kaikki Animalife tuotteet on tarkoin tuotettu varmennetuissa tiloissa, joissa noudatetaan tiukkoja laadunvalvontamenettelyjä © Animalife 2019.

Ainesosat:

Jauhemainen täydentävä kivennäisrehu hevosille.

Analyyttiset aineosat – Magnesium 14,5%, Kalsium 0,48%, Fosfori 0,0%, Raakatuhka 71,9%, Natrium 3,35%.

Koostumus – Magnesiumsulfaatti, Magnesiumkelaatti, Natriumkloridi, Piparminttu (0,5%).

Lisäaineet – B3-vitamiini (niasiini) 2000mg/kg, B1-vitamiini (tiamiini) 500mg/kg, B6-vitamiini (pyridoksaalifosfaatti) 500mg/kg.

Muotoiltu erityisesti SOBF-tekniikalla, mikä varmistaakseen ainesosien optimaalisen imeytymisen. Ei sisällä kiellettyjä aineita.

Säilyvyys
Kts.pakkaus

Pakkaus:
300g / 30 päivää

Valmistaja
Animalife® by Oxyman (UK) Ltd

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Vetrocalm® tuubi Vetrocalm® tuubi
Hinnat alkaen 15,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Vetrocalm® tuubi
Hinnat alkaen 15,00
Cycle O'Calm
48,00
Vetrofen® Intense Instant tuubi
Hinnat alkaen 20,00
Muscle Strong B
Hinnat alkaen 28,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Animalife®, Selaa tuotteita, Hevosille, Täydennys- ja kivennäisrehut hevosille
Powered by Powered by