PHOTIZO Sport

Toimitus 1-3 vrk

383,00


Asiakasarviot: PHOTIZO Sport

Arvioiden lukumäärä: 6
Arvioiden keskiarvo: 5
Lue kaikki arviot
Auttaa hyvin
käyttäjältä päiväys: 9.6.2022
Työskentelen paljon koneella ja puhelimella ja sen seurauksena peukalo on jatkuvasti rasiintunut ja tenniskyynärpää vaivaa. Koko käsi välillä kipeä peukalosta olkapäähän saakka. Ostin Photizon muuhun tarkoitukseen (toimii niihinkin), mutta olen ihmeissäni siitä, miten hyvin on auttanut käden kipuihin!!! Ja tästä oon tosi tosi tosi iloinen.
Hyvä laite
käyttäjältä päiväys: 17.12.2021
Teen toimistotyötä ja hiirikäsi on vaivannut minua pitkään, toisinaan äityy niin pahaksi, että vihloo kyynärpäähän ja olkapäähän saakka. Ergonomiaan on panostettu ja erilaisissa hoidoissa olen käynyt, mutta vaiva palaa aina. Olin alkuun hyvin skeptinen laitetta kohtaan, mutta päädyin ostamaan sen, kun jotain uutta oli kokeiltava. En ole katunut! Laite on minulla mukana töissä ja käytän sitä heti, kun pientäkään kolotusta tuntuu. Toistaiseksi kipu ei ole vallannut kättä, olen tyytyväinen. Laite on helppo ja nopea, käytän sitä myös niskaan ja hartioihin.
Erinomainen
käyttäjältä päiväys: 17.12.2021
Suosittelen Photizoa kaikille aina! Minulla on Vetcare tallilla ja Sport itsellä. Laite on minulle korvaamaton! Kipeydyn todella helposti lihaksistani ja vanhoja jo parantuneita vammojakin on, mitkä muistuttelevat itsestään toisinaan. Käytän Photizoa sekä itselläni että hevosellani lähes päivittäin. Photizolla on suuri vaikutus meidän molempien hyvinvointiin.

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Lue kaikki arviot

Suosittelemme myös

PHOTIZO Vetcare
383,00
PHOTIZO Blush
383,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ihmisille, Selaa tuotteita, Photizo® Light Therapy, Photizo® Light Therapy laitteet