PHOTIZO Blush

Toimitus 1-3 vrk

383,00


Asiakasarviot: PHOTIZO Blush

Arvioiden lukumäärä: 1
Arvioiden keskiarvo: 5
Erinomainen
käyttäjältä päiväys: 22.11.2020
Olen 64 vuotias nainen ja hoidan ihoani laadukkailla hoitotuotteilla ja käyn kasvohoidoissa säännöllisesti. Olen käyttänyt laitetta nyt neljä viikkoa. Käyn kasvot ja kaulan ja dekolteen huolellisesti läpi Photizo Blush laitteella 5-6 kertaa viikossa.
Selkein huomaamani ero on ihon rakenteen parantuminen ja "kirkastuminen". Kasvot näyttävät raikkaammilta kuin aiemmin. Kaulan vaakajuonteet näyttäisivät ohentuneen ja iho kaulassa on nuorekkaamman oloinen. Leuan alla olevaan löysään ihoon ei laite sanottavasti ole vaikuttanut mutta leukalinja on hieman selkiintynyt. Marionettijuonteet ovat myös tasoittuneet, samoin nasolabijuonteet. Otsa näyttää sileältä ilmejuonteista huolimatta! Silmäkulmien naururypyt ovat hävinneet kokonaan (tulee huomioida että olen käynyt myös laitehoidoissa, joten juonteet ovat olleet alunalkaen todella ohuet). Kasvojen yleisilme on kohentunut selvästi.
Käyn kasvot tarkkaan läpi laitteella ja onkin mielenkiintoista nähdä, mitä jatkossa iholle tapahtuu etenkin ongelmakohdissa: marionetti -ja nasolabijuonteille. Laitteen käyttöön "jää koukkuun" ja käyttö on vaivatonta ja helppoa! Hoitovoiteet ja seerumit imeytyvät hyvin laitteen käytön jälkeen ja käytänkin Photizo Blushia aina iltaisin koska uskon, että yö on ihon uusiutumisen kannalta parasta aikaa.
Idea laitteen käytössä on varmastikin säännöllisyys ja pitkäjänteisyys. Silloin tällöin -hoito tuskin tuottaa sanottavaa tulosta. Itse olen iloisesti yllättynyt laitteen tehosta ja se onkin minulla jo osa päivittäistä ihon hoitoa!
Suosittelen Photizo Blushia lämpimästi kaikille ihostaan huolehtivalle!

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Suosittelemme myös

PHOTIZO Vetcare
383,00
PHOTIZO Sport
383,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ihmisille, Selaa tuotteita, Photizo® Light Therapy, Photizo® Light Therapy laitteet
Powered by Powered by