BRL equine

BRL equine

Näe ero, minkä kliinisesti testatut tuotteet saavat aikaiseksi. Lupaus säilyttää vahva sitoutuminen laatuun.

Luonnolliset lisäravinteet hevosille

Näe ero, minkä kliinisesti testatut tuotteet saavat aikaiseksi.brl_logo

Valmistaja lupaa kehittää luonnollisia, tehokkaita hevosrehuaineita, jotka on tieteellisesti validoitu kliinisen tutkimuksen avulla. Heillä on lupaus säilyttää vahva sitoutuminen laatuun ja löytää edelleen ratkaisuja hevosyhteisön käytettävissä olevien luonnollisten täydennysrehujen parantamiseksi.

"Jos ei ole tieteellisesti todettu, että se toimii, emme laita sitä tuotteisiimme"

BRL equine takaa tasaisen laadun.

Koska omistajat ja kouluttajat ovat enenevässä määrin huolissaan ravintolisien turvallisuudesta, BRL kieltäytyy vetämästä mutkia suoriksi tuotteen muotoilussa ja noudattaa tiukasti jokaisen suurimman urheilullisen hallintoelimen ohjeita, mikä takaa, että tuotteet eivät koskaan aiheuta hevosen positiivista dobig -näytettä.

"Haluamme sinun olevan 100% tyytyväinen, kun valitset kestävyyslisän hevosillesi"

BRL:n tuotteilla on 100% laadunvarmistus.

"Suoritamme tuotantolaitoksessamme yli 100 laadunvalvontatarkastusta raaka-aineesta valmiiden tuotteiden vaiheisiin, testaamalla usein ympäristössä esiintyviä epäpuhtauksia ja varmistamalla, että lopputuotteet täyttävät vaatimukset.

FDA:n viralliset standardit nykyisistä hyvistä tuotantotavoista (cGMP) säilyvät kaikessa toiminnassamme ja laitoksemme on saanut itsenäisen cGMP-tarkastuksen."


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

EPO-Equine

Yrtti- ja vitamiinivalmiste kilpahevosille

70,00
Toimitus 1-3 vrk

Powered by Powered by