ProBiotic LIVE - Ensiluokkaista ruokaa energisille lemmikeille!

ProBiotic LIVE on patentoitu funktionaalinen lemmikkieläinruoka, joka sisältää runsaasti eläviä probioottisia, normaalia suolen toimintaa palauttavia ja ylläpitäviiä bakteereja.

Funktionaalisiin ProBiotic LIVE -ruokiin on lisätty elimistön toimintaa hyödyttäviä, eläviä probioottisia Enterococcus faecium -bakteereja.

Korkean laadun takaamiseksi ruoat sisältävät myös luontaisia ainesosia, kuten öljyjä ja rasvoja, joiden ansiosta ProBiotic LIVE -ruoat ovat maukkaita ja helposti sulavia.

Lue lisää...

ADULT salmon & rice

Lohta ja riisiä aikuiselle koiralle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Probiooteilla vahvistettu lohen makuinen ruoka aikuisille koirille päivittäiseen toimintaan

Erityinen tasapainoinen koostumus lohta soveltuu parhaiten aikuisille koirille, joilla on todennäköinen ruoka-aineallergia. Lohi sisältää runsaasti terveellisiä kalaöljyjä, jotka parantavat yleistä ihon kuntoa. Probiootit auttavat parantamaan ruoansulatusta ja vähentävät allergisia reaktioita.

Saatavilla 3 ja 12 KG säkeissä.

PUPPY chicken & rice

Kanaa ja riisiä pennuille - sisältäen aktiivisia probiootteja

Täydellisesti tasapainotettu, probioteilla vahvistettu kanan makuinen ruoka pennuille (5 viikkosta 6-12 kk:n ikäisille)

Pennun herkkä vatsa tarvitsee asianmukaista ravintoa heti alusta alkaen. Erityinen probioottinen koostumus, kana ja riisi on täydellisen tasapainon perusta herkässä suolistossa. Probiootit tehostavat ruoansulatusta ja auttavat kehittämään pennun vastustuskykyä.

Tuotetta tilataan tarpeen mukaan - ota yhteyttä info@inthacienda.fi

ADULT chicken & rice

Kanaa ja riisiä aikuiselle koiralle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Probiooteilla vahvistettu kanan makuinen ruoka aikuisille koirille päivittäiseen toimintaan

Tämä probiootein vahvistettu ruoka on kehitetty koirille, joilla on normaali toiminnan taso ilman erityisiä terveysongelmia. Probiootit lisäävät koiran ruoansulatusta ja vähentää riskiä kehittää allergioita ja ihon ärsytystä. Mikä tarkoittaa parempaa ihoa ja karvan kiiltoa!

Saatavilla 3 ja 12 KG säkeissä.

ADULT lamb & rice

Lammasta ja riisiä aikuiselle koiralle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Probiooteilla vahvistettu lampaan makuinen ruoka aikuisille koirille päivittäiseen toimintaan

ADULT lamb & rice ont täydellinen osa päivittäistä ravitsemusta mikäli koirasi kärsii ruoka-aineallergioista ja ei ole ihastunut kalaan. Lammas on yksi vähiten allergisoivista lihan lähteistä ja se on helposti sulavaa. Probiootit auttavat parantamaan ruoansulatusta ja vähentävät allergisia reaktioita.

Saatavilla 3 ja 12 KG säkeissä.

SENIOR chicken & rice

Kanaa ja riisiä vanhemmalle koiralle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Probiooteilla vahvistettu kanan makuinen ruoka vanhemmille koirille (5 vuotta ->) tai koirille, jotka tarvitsevat vähemmän energiaa.

SENIOR chicken & rise yhdessä probioottien kanssa on täydellinen valinta koirallesi jolla on jo useita hyviä vuosia takana. Immuunijärjestelmän ja elinvoiman vahvistaminen on hyvin tärkeää. Probiootit auttavat myös ärsytystä ja allergisia reaktioita sekä pitää koirasi terveenä pitkään.

Saatavilla 3 ja 12 KG säkeissä.

CAT ADULT LAMB

Lammasta aikuiselle kissalle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Täysravintoa kissoille, jotka täyttävät kaikki ravitsemukselliset tarpeet kissalle. ProBiotic Live- sarja on funktionaalista kuivaruokaa, joka sisältää aktiivisia probiootteja- jotta kissasi voisi hyvin!

ProBiotic Live lammasta aikuiselle kissalle kissanruoka takaa terveen ihon ja turkin. Sisältää runsaasti Omega 3 rasvahappoja ja fosfolibidit vahvistaa ihoa.

CAT ADULT DUCK

Ankkaa aikuiselle kissalle - sisältäen aktiivisia probiootteja

Täysravintoa kissoille, jotka täyttävät kaikki ravitsemukselliset tarpeet kissalle. ProBiotic Live- sarja on funktionaalista kuivaruokaa, joka sisältää aktiivisia probiootteja- jotta kissasi voisi hyvin!

ProBiotic Live ankkaa aikuiselle kissalle kissanruoka on juuri sopiva vaihtoehto kissojen painonhallintaan.

Tuotetietoa

ProBiotic LIVE on ensimmäinen funktionaalinen Super Premium -ruoka koirille ja kissoille. Se sisältää 109 elävää ja erittäin väkevää probioottibakteeria joita lemmikkisi tarvitsee saadakseen terveellisen suoliston ja vahvan immuunijärjestelmän.

Terveiden elämäntapojen faktat

Laadukas ruoka, aktiivisuus ja hellyys on ilmeisen tärkeää. Mutta sinun tulis myös seurata koiraasi ja tarkkailla mahdollisia epänormaaleja muutoksia, jotta mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua mahdollisimman varhain.